Powered By Blogger

torsdag 12 januari 2012

Tack!

Tack för alla tummar! Det gick bra! Det blev ett konstruktivt möte. Vad som händer i framtiden står dock skrivet i stjärnorna. Måste bli frisk först.

Med mig på mötet var Buddhan ( Cloud 69 ) för inre ro och Timeouten tillsammans med sköna Blendan. Då kan det ju inte gå fel :)) Ullstrumporna åkte på med :) Aldrig fel med både hängsle och livrem :P



Och igår kom den här skönheten hem till mig :) Den låg och väntade på mig i brevlådan när jag kom hem från jobbiga mötet 1. Fick köpa den av finaste Solid. Nu hann det bli för mörkt för att ta några provbilder så det kommer i morgon.


Ha det gott allihop!
Kramar!



15 kommentarer:

  1. Vad skönt att det gick bra! Jag hann aldrig in i förmiddags någonstans tyvärr så jag hann inte hålla tummarna, men jag jublar ändå över att det gick så bra. Och klänningen är underbar. Den har jag med. Kram

    SvaraRadera
  2. Skönt att det gick bra! Jag kunde inte kommentera tidigare idag men här hölls både tummar och tassar. Superfin stass och du verkar lika såld på Timeoutarna som jag är, kul! Kram!

    SvaraRadera
  3. Katinka - Ja det var skönt! En sten mindre :) Å klänningen är så vacker! Ska bara klura ut vad som är finast att ha under.. Vad har du? Kram

    Josanne - Underbart skönt! Jag är totalsåld på Timeoutarna :) Så såld att en till ska få flytta hit :P Snyggaste koftan någonsin tycker jag just nu! Kram!

    SvaraRadera
  4. Vad skönt att det gick bra. Jag har också fått för mig att min Cloud 69 buddha för inre frid verkligen funkar :) Man kan leva länge på tro och hopp hi hi

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jätteskönt!Tron kan försätta berg :)) Kram

      Radera
  5. Så skönt att det gick bra. Jag höll tummarna även om jag inte kunde skriva det. En sånn buddah måste jag få tag på om den verkligen funkar. Inre ro behöver jag verkligen nu.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hilde - Så skönt! Jag var så orolig.. Älskar mina buddhor de är så fina och bra ;) Kram

      Radera
  6. Å så skönt att det gick bra - då kan du andas ut på den fronten i alla fall! Klänningen är super - jag har den i d powder ;)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rosen - Ja det är så skönt! Klänningen är underbar! Kram

      Radera
  7. Jag har tänkt på dig. Phu, vad skönt att det gick bra för dig!
    Kramis

    SvaraRadera
  8. Härligt det gick bra <3

    Oj vad ful klänning! Måste genast säljas till mig!!!! Kram!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jätteskönt! Hahaha.. du är rolig :)) Kram

      Radera
  9. Å vad skönt!! Har tänkt på dig under dagen. Snygg är du med! Som vanligt :-)

    Kram!

    SvaraRadera
  10. Visst är Buddah amuletten fin, säkert förde den med sig något positivt. Den klänningen är så fin, har den jag med.
    Kram

    SvaraRadera