Powered By Blogger

söndag 8 januari 2012

Mina mest använda Mollysar 2011

Det här var tidsödande men väldigt intressant! Inte bara vilken plats de kom på för det var ganska givet. Men att titta tillbaka på sitt shoppingbeteende! Jag kan säga att sommaren 2011 var den sommaren jag köpte ALLT urskiljningslöst och det syntes på vissa kombosar, OMG!! Fruktansvärt men nyttigt. Nu har jag inte samma möjlighet att shoppa på det sättet så då blir det lite mer eftertänksamhet per automatik :))

Jag började blogga i mars förra året så det blir inte ett helt år.

På femte plats kommer mina Velouretter, den svarta och den lila.


På delad fjärdeplats kommer Wilma...


... Twiddle patch jacket...


... och merino leggings. Har tre som jag varvar med. Dessa gjorde mig lite överraskad. Var inte medveten om att jag använde dem så ofta.


På tredjeplats kommer Bikette denim jacket. Hade även fjärilsvarianten som dessvärre var för liten så det är ett span jag har i stl. 3.


På andra plats kommer Blenda short dress. Dessa ( har tre olika färgställningar ) använder jag till nästan allt, helt underbara! Så de utropar jag samtidigt till förra årets bästa köp för min del.


På delad första plats kommer Chrysalis minigown och....


Rock-a-fellow-slip i alla möjliga färger som jag samlat på mig. De är perfekta till allt! Som förlängare, som svalt filter mot ull ( den perfekta kombinationen ) och som linne med bara en kofta över...


Men... det finns en doldis ( eller flera rättare sagt ) och det är alla mina velourstassar som jag har på mig dagligen när jag går hemma och skrotar men som inte förekommer på bild så ofta.
Här är en favoritvariant; Mah-jong dress och velourpants. Hade alla dessa fotats så hade de varit en klar vinnare.


Under tillbakablicken på året som gått har det köpts massor av Mollysar men även sålts och jag kan konstatera att jag har behållit de plagg som är mest jag och som jag trivs med. Har flera plagg som inte används så ofta men ändå har sin plats som tex; Rosanellorna. Khalo knit och Suitheheart dress är också väl använda för att inte tala om mina ullstrumpor och Carcais scarf.

Ett plagg som inköptes i slutet av december har absolut chans att bli 2012 års mest använda plagg; Timeout wrap cardigan som jag har i vintage white och vintage grey och hade inte sagt nej till den häftiga rödrosa ( Blossom?) varianten :)

Dagens hemmastass symoliserar helt klart med vad jag gillar enligt 2011 och 2012 so far..

Timeout wrap, Chrysalis minigown och merino leggings.


Nu börjar sonen grymta om mat så jag får hitta på något att laga till!

Ha en fin söndag!
Kramar!



12 kommentarer:

  1. Skönt att hitta plagg man gillar...jag använder mest en enda kofta, tanning i Magnolia och sen allt annat turnerar lite..

    Kramar och trevlig kväll

    SvaraRadera
  2. Visst var det kul att titta tillbaka lite :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Oj, vad många fina plagg och kombinationer som susar förbi här. Min favorit av dem du visar är den där Blenda klänningen som jag inte ens äger. Vet inte varför jag inte köpt dem, men jag har fått för mig att den blir för kort för mig. Ändå älskar den. Tack för tillbakablicken. Kram

    SvaraRadera
  4. Många snygga favoriter listad här. Riktig kul att få se vad som är andras favoriter:)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Lingon - Tanning knit är underbar! Men det har varir så varmt att jag inte använt min så mycket som jag velat. De sista dagarna har den varit på iaf :) Kram och ha en mysig kväll!

    Rosen - Ja det var jättekul! Spännande sätt att gå igenom det gångna året :) Kram

    Katinka - Jag brukar använda en Chrysalis eller Raf under eller ovanför jeans som en tunika. den är så otroligt mjuk och skön! Kram

    Hilde - Det här var riktigt roligt! Tycker också det är kul att se hur det blev hos er andra :) Kram

    SvaraRadera
  6. Tanning knit i den färgen kan jag ångra att jag inte köpt! Mycket fint bor i din Mollyrob:) Kram!

    SvaraRadera
  7. Linda - Jag såg den i ett skyltfönster och föll som en fura! Lade undan den först för att tänka på saken hehe inte så mycket att tänka på :)) Tack :) Har inte lyckats göra ett sånt där bildspel än. Kram

    SvaraRadera
  8. Vilken bra tillbakablick du har gjort - kul att få följa med :-) Och massa snyggt du har i garderoben! Har tänkt nåt liknande, men börjar tvivla på att jag får gjort det...

    Kramar!

    SvaraRadera
  9. Så kul att se dina inköp och kombosar! Kan bli smått avundsjuk på din fina garderob;)

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  10. Tigern - Blev inspirerad av flera anda bloggerskor :) Det finns lite kvar och förhoppningsvis kan något nytt hitta hit :) Kramar!

    Adela - Tack :) Du har också mycket fint :) Kramar

    SvaraRadera
  11. Kul att se! Och visst var det ganska kul att göra denna tillbakablick, och nyttig tyckte jag. Främst att se allt man köpt och sedan sålt igen, det gav lite eftertanke i shopperiet tyckte jag.
    Och jag håller absolut med dig, Timeouten lär hamna högt på listan för det här året. Kan till och med vara Odd Mollys bästa kofta ever... :o) Jag suktar efter den där ljusrosa nu också, har ju också två, men en trio känns inte helt fel, på tal om eftertanke i shopperiet... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  12. Josanne - Precis vad jag också kände och det var superintressant att se! Det var någon gång där i miten av sommaren som jag bara vill blunda och bläddra vidare, jag var helt loss :P
    Ja så dyker det upp en kofta som Timeout på spelplan :) får se hur det slutar :)) En ljusrosa hade inte varit så dum heller :) Kramar!

    SvaraRadera