Powered By Blogger

måndag 16 januari 2012

Fina utmärkelser

Jag har fått inte mindre en tre olika awards inom loppet av en vecka.  Samma vecka har varit en av de tuffaste på länge så dessa awards värmde verkligen.

En fin Tiger award med bloggen En svensk tiger i Oslo.
Med motivering:
 Så vill jag uppmärksamma några andra bloggar speciellt, och ger dem därför Tigerns Blogg Award. För att ni är så himla gulliga, med fina bloggar som jag läser varje dag, och de bästa av blogg-vänner :-)

En fin Life´s Silverlining and I award
Med motivering:
 De bloggar som jag lyfter fram  särskilt är dessa fina och härliga bloggar som jag regelbundet kikar in till och som regelbundet också är här och skriver och som inte tidigare fått en utmärkelse av mig.
Odd me- Odd molly och klädintresserad tjej.


Och en fin Liebster blog award av Katinka som har underbara bloggen Bara vara K-märkt.
Med motivering:
Odd Me: En underbar tjej med hjärtat på rätta stället som jag var dag tittar in till och som alltid skriver värmande fina inlägg.

Liebsterblog

Liebster är ett tyskt ord som betyder "käraste" och utnämningen ges endast till bloggar med färre än 200 följare/prenumeranter. När man får utmärkelsen ska man göra följande:
  • Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka!   
  • Skriva ner de fem bloggar som man vill lämna awarden vidare till, och låta dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem.
Till sist hoppas man att de utvalda vill lämna utmärkelsen vidare.  

Att välja ut några bloggar som jag tycker speciellt mycket om är jättesvårt. Alla som finns på min blogglista är bloggar jag tycker om mycket och som jag läser varje dag. Denna lista byggs på med jämna mellanrum.

De bloggare som gett mig sina fina awards är bloggar som jag läser dagligen och uppskattar väldigt mycket men som jag inte tar med för att undvika rundgång som Katinka skrev.

 Gemensamt för mina val är att alla har ett hjärta av guld!

Odd Obsession by Josanne -  En underbar tjej som bjuder på sig själv och har ett stort varmt hjärta. Att hon dessutom är rapp i käften och har en outstanding klädstil gör hennes blogg väldigt rolig att läsa. Tycker mycket om inläggen med de fyrfota familjemedlemmarna och alla vovvenader :)

Lingonberrie - Återigen en tjej med ett stort varmt hjärta. Att läsa hennes blogg är som balsam för själen. Underbara bilder, tänkvärda betraktelser och massa fina Mollykombosar.

Life of Linda - En tjej som förutom hjärtat på rätta stället är skitkul och rakt på sak, inga krusiduller. Jätteroligt att följa med i hennes liv med härliga ungar och tuffa kombosar.

Horngatans ros - Härligt tuff tjej och samtidigt varm och go. Jättekul att följa med i hennes liv och man bjuds på både humor, eftertänksamma betraktelser och träffsäkra stassar.

Hildes Closet - Här har vi en tuff tjej till med ett varmt och gott hjärta. Hon bjuder på sig själv, både privat med sin fina familj, både tvåbenta och fyrbenta. och snygga dagliga kombosar och tips. 

Vivan goes fashion -  En underbar varm och go tjej som visar de häftigaste modemixar. Låter oss följa med hennes härliga familj till vardag och fest och hennes mysiga missar älskar jag också att läsa om.


Too di Boo - Underbart sprallig tjej med en supermysig blogg där hennes gosiga hundar och katter får stor plats. Många fniss bjuds det på här :)

Listan skulle kunna bli hur lång som helst för jag uppskattar er alla som jag läser så mycket. Även er som läser här, med eller utan blogg. Och är det någon som jag missat att sätta upp på min blogglista får ni gärna hojta till!

Tack alla fina för att ni finns! Ni har gett sig så oerhört mycket värme, skratt och mycket intressanta tankar så jag blir alldeles rörd när jag tänker på det. Så här kommer en award till er alla från lilla mig :)




Ha en underbar måndag!
 Och
Massor med Kramar!



15 kommentarer:

  1. Åååå tack sötaste vad glad jag blev! Behövde jag idag :-)

    Massa ♥ ♥ ♥ till dig

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt! Den är du värd! Kramar <3

      Radera
  2. Tack snälla:) Jag blir så glad...
    Kram

    SvaraRadera
  3. Åååå tack tack - precis just nu när jag behöver det som mest!
    <3Kram

    SvaraRadera
  4. Du är verkligen värd minst tre utmärkelser! Grattis! Hoppas du får en bra vecka!

    Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åhh tack fina du! Jag blev så himla glad :D Kramar!

      Radera
  5. Tusen tack fina du!!! Jag blev så glad! Har precis skickat vidare, fast på ett litet annat sätt, vilket innefattar att du fick tillbaka den... :o) Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul :) Tack så mycket! Funderade själv på att göra något liknande men nu blev det så här :) Kram!

      Radera
  6. Tack snälla goa du! En jättekram till dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack själv! såklart de skulle ha den :) Jättekram tillbaka!

      Radera
  7. Meeen..lilla rara...jag blir och är så glad, Tack..och rörd..Åhh.. Du får precis samma blogglove tillbaka:) jag har ju läst dig från början, och fortsätter likaså..Du är så fin!!
    Stor och större kramar:)))
    T.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Söta fina rara goa... du har en sån mysig blogg och en sån härlig stil :) Blir alltid glad och/eller berörd när jag läser hos dig :)) Så det är klart att jag vi ge den till dig! Massa Bautakramar tillbaka :))

      Radera
    2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera