Powered By Blogger

tisdag 10 januari 2012

Loui och jag

Loui har inte fått så mycket plats här på bloggen och det betyder inte att han tar och får mindre plats här hemma. Grissly är den gosiga lille buspojken som är överallt och gör små hyss medan Loui mer är som tjuren Ferdinand som hellre sitter under en korkek och luktar på sina blommor eller som Loui brukar göra, ligga på rygg i sängen bredvid mig med huvudet på kudden och kurra brummande, ge mig kärleksfulla ögonkast och blir mycket förnärmad om jag reser på mig då. Han får ett väldigt speciellt jamljud som betyder; Nä du får inte gå upp nu, du ska ligga kvar här hos mig. Svårt att motstå den killen :)


Jag är verkligen så glad över mina katter! Så speciella och fina.

Ha det gott!
Kramar!

10 kommentarer:

  1. En tjuren Ferdinand är min stil minsann! Jag letar efter honom både i djur och män så din katt låter utmärkt! Kram

    SvaraRadera
  2. Katinka - Haha.. ja det är en bra egenskap som jag personligen får jobba lite med :) Får lära av Loui :) Kram

    SvaraRadera
  3. Lille Jay är också en tjuren Fredinand. Han *betraktar* saker med klok blick så liten han är.

    Någon lär ha sagt att ett hem utan katt är bara ett hus
    Det stämmer bra tycker jag.

    SvaraRadera
  4. Helen - Vad mysigt :) Det tycker jag också. Kram

    SvaraRadera
  5. Roligt med katter som inte är helt lika, inte för att jag tror den ena kan bli den andra lik. Jag har inte upplevd det med någon av mina. Riktiga sötnosar du har.
    kram

    SvaraRadera
  6. Vad fin han är! Vi har ju kisse med. Hon är så söt hon med men ingen gosig kisse direkt. Fjäskar bara när det är slut på mat;) Kram

    SvaraRadera
  7. Visst är det härligt med katter :). Jag trimmade dock våran ena kattjej igår och det gillades inte, lägg därtill dusch kloklippning. Idag tittar hon knappt på mig :))) Härliga och egna individer!

    Må gott!
    Kram
    Ulrica

    SvaraRadera
  8. Det är ju lite samma här, mest Muffin som får uppmärksamhet i bloggen, för hon är den som syns och busar runt mest.
    Dina katter är verkligen superfina! Och gillar när de är med här. KRAM!

    SvaraRadera
  9. Dina katter är jättefina! Och vad roligt att de har så olika personligheter. Det är det jag älskar med katter, de är så egna. Ingen är den andra lik.

    Du har fått en tiger-award förresten :-)

    Kramar!

    SvaraRadera
  10. Hilde - ingen är den andra lik och det är så mysigt. men jag har märkt att Loui och Grizzly trots sin olikhet har speciella rasegenskaper som är lika. Kram

    Linda - Ja de är gosiga och mat kan de nästan göra vad som helst för :) Kram

    Ulrica - Ja de är underbara! Just det ja, klorna, det värsta både Loui och jag vet.. måste göras snarast! Kan tänka mig att hon blev sur efter både bad och klipp :) Kram

    Josanne - Jo men det blir ju så! De där små buskissarna är ju överallt och hittar på hyss och då kommer kameran fram :) Tack :) Dina med :) KRAM!

    Tigern - Ja de är så mysiga och speciella och som du säger är så mysigt med katter. Säkert hundar med, men det har jag ingen erfarenhet av.

    Nämen vad kul! Vad glad jag blir :D Precis vad jag behövde nu när det har känts lite tråkigt på alla fronter. Jättekram till dig!

    SvaraRadera