Powered By Blogger

söndag 6 maj 2012

Söndagshäng

Idag tog jag mig en promenix till Möllers i Haga, där jag inte har varit sedan jag drömde världens mardröm om stället. Nu var det dags att bryta den knäppen tyckte jag eftersom det är världens mysigaste ställe. Så idag slog jag till på en nyttig lunch àla linssoppa och en jordgubbsdrink (alkoholfri) till. Det hela avslutades med en latte och en lila macaron :) Har levt på havregrynsgröt, örtte och jordgubbar i helgen pga sprängvärken och illamåendet så det här var precis vad jag behövde.

Jättegott vitlöksbröd till.



Dagens stass blev en tunika från Avoca, Pointers long cardigan, Smirk leggings, gamla skinnjackan, sjalen och Primebootsen.


Till sist vill jag påminna om min Bloppis där det fortfarande går att göra fina fynd! Klicka här på Hunkydory så kommer du dit.

Ha en fin kväll!
Kramar!

8 kommentarer:

  1. Det där såg ju jättegott ut....hoppas värken försvinner snart.
    Många kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mmmm det var det! Det är bättre nu men kunde varit bättre :)) Kramar!

      Radera
  2. Men mums vad gott det ser ut. Jag saknar det där med att bara gå ut, hitta ett lagom matställe och njuta. Snygg stass med!
    Jag är så glad jag hann med Funovits:)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är en fördel med att bo i stan. Och att bara svänga in på ett café är rätt överkomligt. Jag är också jätteglad! Den har bara blivit liggande och det är verkligen synd på den fina. Kul att den ska flytta till dig :)
      Kramar

      Radera
  3. Gudars vad gott det såg ut! Kram

    SvaraRadera
  4. Riktigt mumsigt! Är fortfarande mätt :) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Macaronen såg extra härlig ut..mmmmmm...
      kram Titti

      Radera
    2. Mmm det var den också ;)) Kram

      Radera