Powered By Blogger

fredag 11 maj 2012

Maja katt

Gamla Maja har inte fått så mycket plats här på bloggen. Mycket för att hon är gammal och klok och gärna håller sig på sin kant. Hon kan vara väldigt kelig mellan varven, älskar när vi får besök, då ska hon helst ligga i allas knän samtidigt. Men till vardags är hon sonens katt och finns inte han till hands så får den vara för det mesta :) Loui är hon inte speciellt förtjust i och det var därför som Grizzly fick flytta hit, tyckte så synd om Loui. Då var Maja utekatt och kunde göra lite som hon ville. Däremot har hon fallit för Grizzly, lite lätt. Han springer alltid och hämtar Maja när det är käk och nu har hon börjat tvätta honom lite :) men om hon inte är på humör så fräser hon till. Maja vet var skåpet ska stå! Nu när hon blivit äldre har hon blivit vit runt ögonen vilket gör att hon ser ständigt förskräckt ut om hon inte lägger till grymlooken förstås. Hon går även under smeknamnet Spökmaja ( för de vita ögonens skull :))

Här kommer ett bildregn med Maja.


Mysmaja.
 

Grymlooken :)
 


Maja - före detta råttornas skräck, har fått nog. Nu räcker det med att ta en sväng ut på balkongen eller titta ut genom fönstret.
 

Vädra magen i favvofåtöljen är inte dumt.
 

Vet vad skåpet ska stå minsann.
 

Hon älskar att ligga med huvudet på lampan.
 

Ibland kan hon sänka sig till att umgås med grabbarna grus.
 

Grizzly går an ibland.
 

Här låg hon när jag vaknade imorse. I en låda som tillfälligt stod under mitt nattygsbord.


 Hon kniper alltid ihop ögonen när jag ska fota, fast jag inte har blixt. Hon har vanligtvis helt klotrunda ögon som markeras av det vita, ser så roligt ut.

Ja de har sina personligheter mina missar. Alla goa på sitt sätt, alla med sidor som bara katter kan ha på gott och ont, mest gott :)

Ha en fin dag!
Kramar!





6 kommentarer:

  1. Ja men lilla söta katta!! Dom finns, dom äger..o bestämmer över allt!! Jag är fortfarande förundrad hur våran " Elvira bus" Bestämmer över hundflickora... Ja, vad säger man"., kärlek på hög nivå!! Dina sötnosar smälter rakt ini mitt hjärta!!
    Mår så fruktansvärt dåligt men du finns o jag vill Hörnqvist mig enkelt uttryckt!,
    Hoppas innerligt att du mår bättre...
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha ja precis så är det :) Och självklart finns jag. Du kan alltid maila eller plinga (Har du mitt telnr? Mailar dig!) om det är något så du vet det! Hemskt att må så dåligt! Jag mår sakta med säkert lite bättre, vaknade utan huvudvärk i morse :) Nu är den tillbaka litegrand men det går åt rätt håll iaf. Massor med kramar! Idag ska jag hämta paketet :)

      Radera
  2. Vad söt hon är. Det är kul med katter som visar vart skåpet ska stå:)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hon är en sötnos :) Och en riktig bitch när hon är på det humöret :)) Kram

      Radera
  3. Oh vad roligt att läsa om dina katter! Undrade någon gång varför du hade tre katter och fick nu förklaring:) Själv har jag en liten kattflicka och det räcker, just nu i alla fall. Hon är så full av bus.
    Krya på dig!
    Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul :) Loui skaffade jag efter att min make, mamma och Eldur katt hade gått bort på raken. Vi behövde lite mys och glädje i huset. Men eftersom det inte funkade så bra med Maja och Loui var innekatt kände jag att han behövde en kompis och det blev väldigt lyckat. De är från samma uppfödare och släkt. Det är så mysigt med katt. Skulle inte kunna tänka mig att leva utan. Sedan var kanske inte planen från början att ha tre :)Kram

      Radera