Powered By Blogger

fredag 18 maj 2012

Dagens moppestass och gosecatsen

 Först vill jag tacka för det stöd jag fick igår. Det betyder mycket för mig ska ni veta. Tack!

Gårdagens sänghäng tillsammans med katterna och en god bok gjorde susen. Har satt upp lite delmål för att må bättre och ett av de målen är att äta ordentlig mat. Har haft en riktig hangup på den fronten som jag måste bryta.

Loui och Grizzly är bara så mysiga. Igår när jag var lite låg så låg de hos mig i sängen och värmde mina fötter :) Tog massa fina pics på dem som jag visar en annan gång men fotvärmarbilden kommer här.

 De brukar inte ligga så nära, utan gillar att ligga bredvid men igår tyckte de nog att jag behövde det.


Dagens moppestass blev tunika + tunika från Vintage by fé. Tunikan under har varit lite för trång men det är den inte längre upptäckte jag idag :)


Det syns inte här men jag har Dolce skirt på mig också.


Maria Tallchief åkte på med. Den perfekta moppekoftan då den värmer gott runt halsen när man drar upp kragen. Skinnjacka och sjal åkte på med.


Jag kommer fortsätta ligga lågt men jag läser och det känns på bra att ni "skvalpar omkring" därute! som finaste Bina uttryckte det :)

Nu skall jag i alla fall åka iväg och handla lite mat. Hittade ett recept på Sparrissoppa som jag ska testa. Och mera jordgubbar behövs.

Ha det gott alla fina!
Kramar!


10 kommentarer:

  1. Aha - du verkar ha samma "bra" matvanor som jag :o) Har inte kommit tillrätta med mina eftersom köket är oanvändbart men jag äter i alla fall ett riktigt mål om dagen på veckorna.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja mina matvanor är urusla, Hopper helst över den biten om jag kan och det är inte bra. Får börja ge matlagningen lite tid helt enkelt. Bra att du äter riktigt en gång om dan. Ibland (rätt oifta ) kan jag hoppa det och köra på havregrynsgröt och flingor istället. Är nog inte så bra.. Kram

      Radera
  2. Duktig du är som tar i tu med maten. Och faktiskt så är det ju något som du kan påverka, oavsett kroppens status och bråkerier. Ha nu en jättefin kväll och hoppas du får tag på jordgubbar. Här har de svenska börjat säljas på ica. Tidigt?
    kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis! Det kan jag påverka och jag behöver verkligen ta ta i det. Åh vad gott med svenska, ja känns lite tidigt men det är väl för att det varit så kallt. Jag fick tag i belgiska :) Ha en fin kväll du med! Kram!

      Radera
  3. Bra jobbat tjejen. Ett steg i taget så skvalpar nog du med oss andra igen. Ta det lugnt och i din egen takt så blir det bra till slut.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Får börja nånstans :) Det ska bli härligt att skvalpa med :) Tag gulliga! Kramar

    SvaraRadera
  5. Försöker mig på ett nytt meddelande här på din fina blogg för att skicka massa styrkekramar till dig! <3 <3 <3
    Hoppas du fick i dig ngn god och nyttig mat idag.
    (Hm, är det inte julklappsstrumporna som glimtar fram på kattgosbilden?:)

    Kramar från syrran

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så jättemycket! Ja det blev segt och långdraget igen :( men idag gjorde jag egen sparrissoppa av grön sparris och det blev väldigt gott :) Ett glas Chablis satt inte helt fel heller. Hade en flaska som legat i kylen i evigheter. Japp, bästa mysstrumporna ;) Kram och gonatt! Ska försöka så en pling i helgen. Kramar <3<3<3

      Radera
  6. Vad söta de är katterna. Det ser så mysigt ut. Mozart vill oftast ligga bredvid och sällan på för han stör sig så fort man rör sig och suckar högljutt åt en då. Ha en fin kväll. Kram

    SvaraRadera
  7. JA det är mysigt :) Mina missar ligger också helst bredvid. Har lyckats vifta iväg med benen i sömnen några gånger för mycket. Grizzly gillade att ligga vid benen eller på men det har han slutat med nu.. Förutom igår då :)Kram och fin kväll till dig med!

    SvaraRadera