Powered By Blogger

måndag 28 maj 2012

Gårdagens morsdagsstass

Höll på med en rejäl förråds och garderobsrensning igår samtidigt som jag letade efter en försvunnen kartong/påse med sommarkläder. Förmodligen står den i källaren någonstans där det är kaos efter att asbestsanerarna röjde omkring där. Får ge det ett försök till innan jag ger upp :)

Eftermiddagen var desto trevligare. Jag och barnen mötte upp syrran och hennes dotter på en jättemysig uteservering inne i slottsskogen. Själv firar jag inte morsdag egentligen men alla ursäkter att ses och ha det mysigt är bra :) Och jag fick en present av min dotter! Mitt favoritte :) Det är så roligt för hon är den i familjen som har koll på sådant som morsdag, namnsdagar och jag vet inte allt! Det har hon inte ärvt av mig kan jag säga och inte av sin far heller.
Här är gårdagens stass i alla fall. Lite suddiga för jag hade bråttom och frissan ska vi inte tala om!

Detta är helt klart min favoritstass! Älskar allt! Forsome tank, Jeans från Ra-Re, Halsband från Icon, sandaler från Minnetonka och...

 .
...  Timeouten som åkte på lite senare på kvällskvisten.


Dessa Iconsmycken är så fina tycker jag.


Och sandalerna måste jag slå ett extra slag för! Maken till sköna sandaler har jag aldrig haft. Det var bara att ta på och gå iväg utan tillstymmelse till skavsår. Så mjuka men inte för mjuka. Perfekta helt enkelt :)

Min present från Anna :) Ett örtte som heter Sleepy time och som jag dricker varje kväll med lite honung i. Både gott och gör lite nytta.



Jag har lite dåligt samvete för att jag inte kommenterat så mycket den sista tiden Hoppas ni har överseende med det.  Livet har kommit lite emellan så som det kan bli ibland.

Förövrigt har jag levt på jordgubbar och lite till :) Och nu tycker jag att de är dags att den svenska gubbarna kommer hit och inte bara parkerar sig nere i skåneland ;)

Till sist vill jag bara påminna om att det finns en del fint kvar på min bloppis som ni kommer till  
HÄR!   
Är inte helt omöjlig med priserna men skambud undanbedes.


Ha en fin dag!
Kramar!



8 kommentarer:

  1. Vad mysigt att bli firad! Här är vi också dåliga på sånt och ingen av barnen verkade störas nämnvärt av att det var mors dag. Men igår råkade den sammanfalla med makens födelsedag så då blev det ju firande trots allt!
    Fina, fina forsome - den ångrar jag allt lite att jag inte slog till på! Fast häromdan köpte jag mig ett forsome-substitut på Gina trikå. En kort klänning, som funkar bra som långt linne! Riktigt fin faktiskt!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja men då blev det ju kul ändå :) Älskar verkligen forsome och hade gärna velat ha en i rött med men det finns inte på kartan just nu.. Aha det låter spännande. Få kika in där, det är i den prisklassen jag får hålla mig et tag :P Ha det gott! Kramar

    SvaraRadera
  3. Men ha inte samvete för det där med kommenterandet snälla du. Så är det för oss alla ibland att tiden och lusten inte räcker till. Vissa dagar vill man inte blogga och vissa dagar vill man bara ta den egna bloggen och så hinna ut i det fina vädret istället. Jag har också varit dålig på att vara synlig det sista. Efter New York har livet rusat på i hejdundrande fart här och jag har inte riktigt hunnit med. Så känn inte så.

    Fin du är! Och jag är likadan. Glömmer alla sådana dagar och gratulerar min mamma titt som tätt eftersom jag tror att det är Mors Dag när det inte är det. Vi skrattar gott åt det tillsammans. Kram

    SvaraRadera
  4. Tack, det var skönt att höra. När värmen och sommaren kommer är det så mycket annat som drar.
    Nä det är ingen stor grej för mig. Skönt att ni kan skratta åt det tillsammans :) Det var jättestort för min mamma men eftersom hon visste hur jag var brukade hon både påminna och bjuda på middag :) Ingen chans att glömma det då haha.. Kram

    SvaraRadera
  5. Jag tycker inte heller du ska ha dåligt samvete för att du inte kommenterer. Själv har jag ägnat mycket mindre tid med datorn nu i det fina vädret. Det gäller att passa på och njuta av stunden, inte stressa över att kommentera. Du är så snygg i stassen:)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det blir ju så att man vill passa på och njuta av det här varma sköna vädret. Det lär väl bli tid över till datorn med antar jag :) med blandade känslor :)) Vill att det ska vara så här varmt jämt! Kram

      Radera
  6. Läcker dagens! Jag har blivit dålig på att svara på kommentarer hos mig :o) Beror på att jag är dödstrött varenda kväll - ofta i säng före 22!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Vad skönt! Då är det inte bara jag :) Fast jag hoppas att du inte är dålig eller nåt? Kram

      Radera