Powered By Blogger

måndag 14 maj 2012

Fyndat

Jag har varit sugen på ett par lägre boots med klack ett tag, inte för höga och inte för dyra. Har inte varit så aktiv i mitt sökande eftersom jag tyckt att det varit en onödig utgift. (allt som inte är Mollysar är onödigt ;))

Men så plötsligt händer  det!

Ett par helt nya boots från Vagabond i äkta skinn låg ute på fb:s säljsajt och de blev mina för endast 200 riksdaler. Inkl. frakt!
Vad säger ni om det va!!!


Inget märkvärdigt med dessa men det var precis det jag var ute efter :)

Mitt andra fynd krympte inte en millimeter. Trots 60° och torktumling. 
Det gör ingenting. Jag behöver ha en jacka som jag kan stänga på mina moppeturer och då behöver jag även kunna ha en tjockare tröja under.

Vackra ryggen på årets bikette.


Idag är det svinkallt här i Götet och det blåser som sjutton. Ska till läkaren och hade tänkt att ta moppen men det får jag nog lägga ner... Tror inte min infektion skulle bli så glad då. Och den vill jag gärna bli av med nu!

Ha en fin måndag!
Kramar!







2 kommentarer:

  1. Roligt med fynd och perfekt pris! Jag går och surar över att jag missade två Traderagrejer igår när jag var på jobbet och inte precis kunde sitta där och buda. Och så såldes grejerna för en skitsumma. Att jag inte hade smällt in ett bud innan. Får nog gå en kurs hos dig för du verkar flink på att shoppa;)
    Hoppas nu att du får någon dundermedicin och frisknar till ordentligt.

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Ja som hittat :)) Usch, surt när man missar något sådär. Samtidigt är det ju svårt att bevaka aktioner när man jobbar.. Haha.. Jag är alldeles för bra på det :)) och har alldeles för mycket tid :-O) så det är inte mycket som undgår min falkblick. Men nu får jag sitta på fingrarna ett tag :) Ja nu måste jag bli frisk! Kramar

    SvaraRadera