Powered By Blogger

tisdag 29 maj 2012

Lite grinig, fyndat och paketen är på väg!!

Ja idag blev det mysig fika med systra min :) Därefter fick jag ett ryck och gick in och provade Odd Mollys vita jeans. Dessa som jag har provat två gånger tidigare och det är här grinigheten kommer in, i-landsgrinigheten med stort I.  Är lite trött på att samma storlek skiftar så på OMs kläder. Första gången jag provade min vanliga byxstorlek ( 2 ) på Mollysar, fick jag knappt på dem över vaderna. Vid ett annat tillfälle provade jag ett par 3:or och de var stora som hus. Idag provade jag ett par 2:or igen och de var perfekta. Jag har haft tur som kunnat prova. Men kanske skulle vilja köpa dem på någon bra webrea. Men då vet jag inte var det blir för storlek som kommer hem och det är rätt bökigt att hålla på att returnera. Detta tycker jag är skitdåligt av ett så dyrt märke och inte första gången det händer.


Jag brukar inte gnälla över vad som är bra eller inte bra med Odd Molly utan det är som det är brukar jag tycka. Men nu har detta hänt en gång för mycket känner jag.

Jag hängde tillbaka byxorna och gick in på Indiska och fyndade en klänning och ett linne för samma pris som ett enkelt Mollylinne och det kändes bra en grinig dag som denna som förövrigt varit väldans bra :) Och det skadar ju inte att köpa lite billigare kläder ibland :)

Blev kassa bilder som blev suddiga när jag förstorade dem, de var pyttesmå..

Ett batiklinne  för 149:-


Och en sommarklänning som är finare irl för 349:-


Detta blir förmodligen bakvänd logik för jag har väldigt svårt att släppa de där vita snyggobrallorna... Men men det kändes bra för stunden och nu har jag en sommarklänning till :D

Sist men INTE minst så vill jag bara säga till er som handlat hos mig att paketen är på väg!! Ber om ursäkt för att det drog ut på tiden men det körde ihop sig av olika anledningar.

Ha en fin kväll!
Kramar!


10 kommentarer:

  1. Det är verkligen jobbigt med det här storleksfåneriet!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag tycker det är dåligt faktiskt då det rör sig om dyra lite exklusiva kläder. Kram

      Radera
  2. Nog är det sjukt att det skiljer så jäkla mycket på storlekarna! Jeansen är skitsnygga och jag vill också ha ett par! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är riktigt irriterande men jeansen är väldigt snygga :) Kram

      Radera
  3. Jag tycker heller inte om storleksskillnaden på samma storlekar. Supersvårt för mig som nästan alltid nätshoppar. Snygga plagg du köpt dig. Ska bli kul att få se dem på.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det blir ju jättejobbigt om man inte har möjlighet att prova och det ska inte vara sådan jätteskillnad på samma storlek så ofta som det faktiskt gör. Om det varit en massproducerande kedja hade det varit en sak. Men för kläder som kostar flera tusen tycker jag inte det ska vara så. Kram

      Radera
  4. Skickar en stor kram till dig! Visst är det störigt med storlekarna?

    kraaam

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Superstörigt minst sagt! Jättekramen tillbaka :) KRAM!

      Radera
  5. Har också dålig erfarenhet av att storlekarna är så olika. Jag kör mellan 0-2 och det kan ju inte vara meningen. Är alltid skeptisk vid nätshopping.
    Snygga kap du gjorde på Indiska!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej det är ju rätt stor variation... Det är ju knäppt om man inte ska kunna handla på webshoppar pga att storlekarna svajar så. Tackar :) Kram

      Radera