Powered By Blogger

torsdag 15 mars 2012

Torsdag :)

Idag blev det rätt :) Jag gjorde rätt saker igår trots att jag trodde det var tisdag en stund..tur att det inte var tvärtom.


Igår när jag var på SoSet hade någon kört på min moppe så den vält. Det var några vänliga själar som suttit och väntat på mig i över en timma för att berätta det ( de hade lyft upp moppen igen ) Den ena färdpekaren hade åkt av, lacken var skrapad på flera ställen, bensin och olja hade läckt ut då den var nyfylld. När jag skulle åka var den väldigt svårstartad och seg så jag tog svängen förbi verkstaden.
Där säger de att det är ett försäkringsärende. att man måste hellackera den då min Vespa år såpass ny och (var) fin. Så nu måste jag kolla hur mitt försäkringsbolag ställer sig till det. Jag vet ju inte vem som har kört på den! Jaja alltid är det nåt!

Om det nu blir omlackering kan man välja vilken färg man vill :)) Hehe.. kanske en lila med blommor på, eller fjärilar :D

Eller en med hjärtan...


... eller varför inte en randig :)



Lekte lite med de olika apparna igen :) Idag var Grizzly inte speciellt sugen på att bli fotad. Min orkidé i vardagsrummet har fått blomspatt :))


Idag är det SoS-dags igen. Terapeuten denna gång. Känner mig inte så pratsugen idag men det får gå ändå..

Jag och min lilla familj ( dotter, son och sonens flickvän ) ska gå ut och äta senare idag. Ska bli så mysigt och gott! Har inte ätit riktig mat på länge nu så idag slår jag till med lite vällagad och hot Thaimat. En av stans bästa Thairestauranger ligger här i Masthugget så det blir nära och bra :)

I övrigt ligger jag lite lågt just nu och är därför inte så synlig i Blogglandia. Jag läser men lämnar inte så mycket avtryck. Tar igen det senare :)

Ha det så gott!
Kramar!


14 kommentarer:

  1. Mään vad tråkigt med moppen. Mycket pappersjobb och sånt. Men om du gör den lila kanske det piggar upp.
    Ha så roligt ikväll och var snäll mot magen. :-D

    Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag får luska ut hur man ska göra. Lila hade nog blivit riktigt fräckt :) Jag tror (hoppas) att lite hot thai är vad magen behöver! Ha det fint! Kramar

      Radera
  2. Nej vad tråkigt med din söta vespa!! Vänliga själar som väntade in dig iallafall. Välj någon färg du gillar nu då!
    Skrattade när du tagit fel veckodag, det gör jag ofta fniss! Värst var väl för sisådär en månad sedan när jag envist trodde det var 2013! Vi satt o åt middag o diskuterade, till slut gick maken o hämtade dagstidning för bevisa, fniss.. Så sanslöst dumt det kan bli!
    Njut av middagen o sällskapet!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Triat! Ja om det blir omlackering kommer jag absolut välja någon häftig färg :) Haha jag ibland är man mer än lovligt snurrig :)) Tack och ha det så gott du med! Kram

      Radera
  3. Men oj! Vad hemskt irriterande när något sådant händer och de bara smiter - om det inte var de som väntade på dig? Hur som hoppas jag att det ordnar sig och önskar trevlig middag! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jäkligt irriterande! Ja det var väldigt snällt att de väntade, var lite oklart vilken roll de hade i det hela, det rådde svår språkförbistring :) Och jag var ganska mör efter två timmar på SoSet. Men en trevlig kväll ska vi ha! Ha det gott du med! Kram

      Radera
  4. Verkligen trist med Vespan! Hoppas det går bra med förs.bolaget och att självrisken är ok.
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jäkla klåpare! Det löser sig säkert.. annars får det väl vara lite repigt.. Kram

      Radera
  5. Jäkla smitare, jag blir riktig förbannad på sånt. Hoppas det löser sig med försäkringen och att du får den färg du vill.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är skitdåligt! Det blir nog bra till slut! Kram

      Radera
  6. Men fy vad tråkigt med vespan! Hoppas du får nåt på försäkringen och kan lackera som du vill. Röstrar på fjärilarna :-)

    Kram

    SvaraRadera
  7. Ja hoppas det löser sig! Lila med fjärilar blir nog fint :) Kram

    SvaraRadera
  8. Trist med smitare så där:( Blomman är helt underbar! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä i inget kul alls :( Blomman är ett riktigt praktexemplar :) Kram

      Radera