Powered By Blogger

onsdag 14 december 2011

Ooops

Här hade jag tänkt att det inte skulle vara något shoppinginriktat i min väg idag, förutom mat. Men oj vad det sprack! Pling, pling och ring och helt plötsligt hade jag tre paket i handen! Tre Mollysar och två mobilskal, varav det ena är ett slags sportfodral att ha mobilen runt armen när man tränar så jag kan lyssna på musik under tiden tänkte jag. Men, den ser ut som en såndär grej som man tar sänkan med och när jag dragit åt den så mycket jag kan är den fortfarande för stor. Är antagligen en herrmodell för män med betydligt större biceps en mina obefintliga. Därför kvalar denna "sak" genast in på listan för årets dummaste köp!



Men Mollysarna :) Två pre-spring och ett reafynd!
 Visar sen!

NU ska jag ut på min promenix! Och det är fortfarande uppehåll :)

Ha det gott!
Kramar!


10 kommentarer:

  1. Hahaha - kul med oväntade fynd! jag sitter på fingrarna - har lokaliserat inte mindre än 3 reaspan men 20-30% känns lite för dåligt ....eller :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Rosen - Haha ja egentligen var de inte oväntade men jag hade lite glömt bort det :)) Det kommer ju bli 50% förr eller senare och det verkar ju finnas en hel del kvar. Men...det beror på hur mycket is i magen man har :) Kram

    SvaraRadera
  3. Haha… jag är rädd för att det där ooopset händer mig när jag är i Stockholm i helgen. Har ju liksom prova pre-spring överst på vill-göra-listan... Livsferligt!:o)
    Ska bli späånnande att se vad det blev för dig.
    Ha en fin kväll. Kram till dig & klapp till fina katterna!

    SvaraRadera
  4. Josanne - Hihi inte svårt alls :)) Det blev för mörkt att fota när jag kom hem så jag får visa imorgon. Fina Timeless cardigan handlar det om :) Kramar och klappar till dig och fyrfotingarna!

    SvaraRadera
  5. Blir lite nyfiken på pree-springköpen:) Och lite nyfiken på fodralet till telefonen. Har ju betydligt kralligare armar än dig (läs fetare;) och har varit lite sugen på nåt sånt......Kram!

    SvaraRadera
  6. Linda - Visar imorgon när ljuset kommit tillbaka! Kan ta några bilder på fodralet med och om du är intresserad säg till, den funkar inte på mig. Synd för idén är ju superbra. Kram

    SvaraRadera
  7. Ojojoj! Du har shoppat ser jag. Underbart. Nu får du visa imorgon ju. Kram

    SvaraRadera
  8. Karinka - Jag förbeställde pre-pring för ett tag sedan och så kom allt samtidigt :) Kram

    SvaraRadera
  9. Är supernyfiken på prespring köpen, har spanat in två plagg jag vill ha hos deepfling:) varifrån köpte du dina?
    kram kram

    SvaraRadera
  10. Silverlining - Det blir nog imorgon som jag visar dem. Fick fullt upp med annat i dag! Jag köpte dem på Country dreams. Kan rekommendera dem. Alltid snabbt levererat! Kram

    SvaraRadera