Powered By Blogger

torsdag 8 december 2011

Julafton hela veckan :)

"Julklapparna" bara dröser in till mig! Skivvinst, väskköp, en Blenda och lite annat smått och gott! Häromdagen ringde jag 3 och talade om att min mobila hemtelefon var kass och det slutade med att jag fick en splitterny Iphone 4. Den kom idag :) Så nu har jag blixt på kameran med :)


Den bästa julklappen till mig själv är ändå att jag köpte tio gånger till med min PT. Det kommer (förhoppningsvis) bli väl investerade pengar. En kul detalj är att det visade sig att hon bor ovanför mig. Snacka om att man är anonym här i huset. Jag har bott här sen januari och aldrig sett henne.

Träningspassen blir lite tuffare för varje gång.  Idag rasade jag ner i sängen efteråt. men nu ska jag ta mig i kragen och sätta lite fart!

Ha det gott!
Kramar!

3 kommentarer:

  1. Det var inte dåligt. Jag har också shoppat några julklappar till mig själv, men försöker hålla lite låg profil ändå. Kram

    SvaraRadera
  2. Du är så himla duktig som tränar och nu ska jag sätta i gång igen. Stockholmresan blev liksom en paus i det hela..men nu. Jäklar...

    Det är så bra för man ökar ju förbränningen och omsättningen i kroppen och mår bra!
    Kramar och grattis till din nya lur.
    <3

    SvaraRadera
  3. Katinka - Ja nu får det vara bra :)) Kram

    Lingon - Det är så lätt att lägga av. Det var lite därför jag ville ha kvar min Pt ett tag till men även för att vara säker på att göra rätt. Jag ser fram emot de positiva effekterna av träningen. Än så länge känner jag bara träningsvärk :) Kram och tack tack!

    SvaraRadera