Powered By Blogger

lördag 3 december 2011

Lördagen och Wow!

Efter mitt städace här hemma kände jag jag behövde luft! Som tur var så hade jag vädrets makter med mig och det var uppehåll. Det blev en mysig promenix inne i stan och en liten visit inne på Aldardo. Ett Mecka om man gillar Italienska delikatesser och det gör jag. En full kasse senare hann jag in på systemet precis innan stängningsdags. God Italiensk mat kräver ett gott vin.

Sonen och hans flickvän håller på att baka lussekatter så det blir nog ett par sådana både till förrätt och efterrätt :)


En blond och en flamingofärgad. De är för söta :) och bullarna var mycket goda.


Dagens promenadstass ( under Twiddeln ) blev Velourette hooded tunic, Chrysalis  minigown och ett par strumpbyxor från HM.
Loui är med på ett litet hörn också :)


Tyckte de var fräcka.


Och wow vilken fart det blev på städningen med Von Benzo i skivspelaren! Så jävla bra att jag tom svär i bloggen! Måste ladda ner detta och ha när jag svettas på Crosstrainern, perfekt!


Nu ska jag trycka ner en lussebulle till och försöka bloggenera lite om det går... Bredbandet segar fortfarande men jag ska göra ett försök.

Ha en bra lördag!
Kramar!

3 kommentarer:

  1. Men vilken lyx att få hembak fixat åt sig så där. Du får allt ta och skicka hem dem till mig nu. Här är städat och klart, men jag behöver lite bakdoft också. Kram

    SvaraRadera
  2. Katinka - Här kommer de ....mmmm... känner du hur gått de doftar :) Min mage är proppfull! Hur ska jag få i mig middagen? Kram

    SvaraRadera
  3. Visst är det skönt att låta andra sköta bagerierna hemma:) Läcker hårfärg på flickvännen! Kram

    SvaraRadera