Powered By Blogger

tisdag 13 december 2011

Det var en gång...

... en tomte... Jag köpte en fin luvtomte med fårpälsskägg och hängde upp den i köksfönstret. Det tog inte många minuter förrän Grizzly fick syn på den med följden att han höll på att riva ner både blommor och stakar.  jag lyfte därför ner den och tänkte att kan kan väl leka med den en stund och så tröttnar han.
HA!! Ack vad jag bedrog mig. Han tog tomten i ett stadigt grepp i munnen och morrade så det hördes i hela lägenheten! Har aldrig hört honom morra förut.  De första timmarna bestod av att mörda tomten och vakta den. Till slut somnade han utmattad och igår nöjde han sig med att ge den en omgång då och då. Ja tomten är inte sig lik men Grizzly är nöjd. Bästa leksaken ever ju :) Stackars Loui följde efter på behörigt avstånd och undrade vad som hänt med hans kompis!
Tyvärr fick jag inte Grizzly på bild när han sprang omkring med den i munnen. så det blev några suddiga pics under sängen där det gick vilt till!

Före - innan Grizzlymassakern.






Efter. Nu ser den ännu värre ut kan jag säga.


Japp då har man överlevt ett säljinlägg till. Jag blir helt slut när det pågår. Därav min frånvaro här igår. Jag har lite kvar som ska säljas men väntar lite med att lägga ut det. Jag kommer säga till innan jag lägger ut det. Det finns lite fint kvar! HÄR och HÄR.

Sist men inte minst vill jag tipsa om Too di Boos fina julklappsutlottning "My kind of tomte" där det vankas fina vinster. Vinner man lottar man själv ut något! Strålande idé i vänlighetens tecken!

Ha en fin Luciadag!
Kramar!

11 kommentarer:

  1. HAHAHA vad roligt :-) Vet precis hur galna katterna kan bli på någon liten sak. Kan tänka mig att tomten med allt burr kändes riktigt utmanande. Vad snäll du är som offrar tomten åt katten :-)

    Jag förstår att du är matt, det är skitjobbigt att sälja men skönt när det är gjort.

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Linaplina - Ja han älskar pälsiga saker och så har jag så svårt att motstå honom :) Kul och jobbigt samtidigt med försäljning och skönt när det är över. Kram

    SvaraRadera
  3. Hahaha... Den där tomten fick sig alltså en rejäl omgång den stackaren. Men vad gör man inte får sina djur? Kram

    SvaraRadera
  4. Katinka - haha en trasselsudd är det nu :) Ja vad gör man inte.. :) Kram

    SvaraRadera
  5. Haha… som jag känner igen den där kattcensuren… :o) Man ska minsann inte komma och hänga upp saker innan de har fått godkänna vad som är okej och snyggt att inreda hemmet med…. :o) Och såklart låter man dem bestämma… :o) Fast sååå sjukt söt han är med ”sin” tomte. Hoppas du är piggare nu och får en bra dag. KRAM!

    SvaraRadera
  6. Vilken liten buse han är!! Å så söt, klart han skall bestämma, fniss. Konstaterade nyss hos Josanne hennes Rubin Muffin har samma plym till svans som Elvira katt. Nu ser jag att din Grizzly har nästan samma färg o teckning som vår liten. Har knappt pyntat något i år men blåbärsriset som står på bordet plockar hon envist ur vasen varje dag! Å jag sätter tillbaka..suck.
    Ha en skön Luciadag!
    Kram kram

    SvaraRadera
  7. Vilken liten sötlök han är..måste gått i gång rejält på ulltussarna....:-D
    Kramar och ha det så fint idag!

    SvaraRadera
  8. Josanne - Haha jag ska fråga honom först nästa gång :) Jag hängde upp den på en spik i i hallen senare och det roliga var att han ville att den skulle hänga där för att kunna dra ner den, jättekul :)) Lite piggare :) Hoppas allt är väl med dig! Kramar!

    Annelie - Grizzly har bara en liten svansstump Som en Lokatt. Loui har en yving svans fast lite kortare än en vanlig. Detta är typiskt för Pixie-bobsar. Den är väldigt söt :)) Grizzly fick tulpanförgiftning förra året så några blommor på bordet kan jag inte ha, förutom hyacinten, den har han faktiskt inte rört. Ha en fin Lucia du med! Kramar!

    Lingon - Ja det värkar värre än kattmynta :D Ha en fin dag du med! Kramar!

    SvaraRadera
  9. Hahaha, ja jag vill inte tänka på hur min skulle se ut om Lukas fick tag i den. Han är en förstörarmaskin utan dess like...
    Ja, den fjärde Adler-Olsen skulle nog komma ut på svenska i vår tror jag att det stod. Gretelise Holm har skrivit många olika böcker, men deckarserien med Karin Sommer (tror jag hon hette) i huvudrollen är riktigt bra...
    Kram

    SvaraRadera
  10. Nena - Det kan jag tänka mig :) Vad kul! Då har jag något att se fram emot. Jag köpte de tre som fanns på svenska och är de så bra som jag tror kommer de att läsas ut på nolltid! Kram

    SvaraRadera
  11. Lingon - Oj vad jag slant på tangenterna där :-o verkar vara skulle det vara )

    SvaraRadera