Powered By Blogger

måndag 4 juni 2012

Oooops

Joråsåatt... Himla tur att jag inte hade ett långt halsband också... Lyckades såklart packa centrifugen för full (för att det skulle gå snabbare) och sabbade min nyaste handduk på köpet! Bläää... Jag visste väl att det var en sån där dag där jag egentligen skulle stanna hemma och hålla mig ifrån allt för säkerhets skull!


Det smällde till så att jag trodde hela centrifugen skulle flyga iväg! Blev så rädd att jag bara stod och höll för öronen tills det slutade. Väldigt handlingskraftigt.

Jaja.. nu kan det nog bara bli bättre :))

Ha det gott!
Kramar!

4 kommentarer:

  1. Shit vad obehagligt och supersynd på handduken. Jag är dock glad att inte du fastnade i centrifugen... Hoppas du får bättre tur resten av dagen. Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var ju en himla tur :p Vissa dagar har inget existensberättigande... Nu är jag klar med tvätten iaf :) Kramar!

      Radera
  2. Åh din stackare. Ja, nu kan det bara bli bättre!
    Tack för "reportaget" om elefanterna! Jag körde förbi tälten i Slottskogen för några dagar sedan. Det såg så spännande ut. Men jag har inte hunnit dit, som jag tänkte. Vet inte heller om jag gillar att djur är i fångenskap, men fantastiska är de i alla fall, elefanterna!
    Kram
    Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja herregud som det kan bli, suddar ut den här dagen tror jag...

      När jag åkte förbi första gången och inte hade en aning om att de skulle finnas där, var det så himla häftigt med elefanterna och kamelerna som gick där och såg ganska fria ut. Men visst önskar jag att de slapp vara cirkusdjur.. Kram

      Radera