Powered By Blogger

måndag 11 juni 2012

Dagens stass

Att sova till klockan ett fick givetvis konsekvenser. Inatt somnade jag vid fyrasnåret. Gick upp vid åtta för nu gäller det att hitta tillbaka till rätt rytm. Så luft och promenix står på agendan. Och, peppar, peppar verkar huvudvärken ha börjat ge med sig.

Har dessvärre glömt vad mina Mollysar heter men det är en äldre bomullstopp och underbara koftan från i vintras i mjukaste, mjukaste ull. Tror det behövs i det här lite ruggiga vädret. Byxorna är från Please vet jag i alla fall :)


Ja då beger jag mig väl då!

Ha en fin måndag!
Kramar!

4 kommentarer:

  1. Ja, ut och lufta dig. Det hjälper ofta att röra på sig också så hoppas jag du får rätsida på tiderna och huvudvärken omedelbart! Kram på dig

    SvaraRadera
  2. Ja det var skönt med lite luft och lite fika :) Kramar

    SvaraRadera
  3. Svårt när man kommer ur fas med sömnen..hoppas du lyckas rätta till det! Skönt om HV försvinner, helst för alltid!! Drömma får man ju.. Promenad med fika låter klokt!
    Tog min första "egna" runda i morse m hundarna. Gick långsamt som jag lovat men tyckte det fungerade rätt så bra, därför bestämde jag mig att gå lite, bara lite längre. Vad händer då, naturligtvis elakt astmaanfall. Flåsande ringde jag maken o pep..fick skäll o order ta min medicin ligga där i ca 10min. Slokörad masade jag tillbaka t bilen o åkte hem. Lite snopet, har inte vant mig riktigt med astman än, har ju "bara" haft grym allergi innan. Man vänjer väl sig tänker jag..

    Hoppas du fortfarande mår bra o att ni också fått lite sol o värme!!
    Ha en skön eftermiddag/kväll!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Neeej! Har du fått astma. Har haft jätteproblem med det men nu håller jag det i schack med pulmicort och nasonex, dagligen, alltid.. Fy vilken jobbig upplevelse. Du får ta det lugnt! Förstår att du känner dig slokörad...

    Jag har haft en skön dag trots sömnbrist. Huvudvärken är på väg bort (hoppas jag). Måste tyvärr äta en antibiotika ur till men sen blir det bra hoppas jag! Kram och ha en mysig kväll du med!

    SvaraRadera