Powered By Blogger

lördag 9 juni 2012

En Taradiddledag

Idag sken solen och det låg förväntan i luften :) Och jag har haft ett sånt flyt idag så det inte är klokt! Förutom den där Lindexfadäsen då... Byxorna kostade visst inte 79:- Ehum... Kanske dags att börja använda brillor :p  299:- kostade de så jag hoppade det. Och detta kollade jag lyckligtvis upp innan jag ställde mig i kassan så jag slapp en pinsam kovändning i kassan.

Nä, över till flytet i stället som att jag sprang på en 30% rea :) Det var en billig Molly som blev väldigt billig nu :) Visar sen :) Det andra var att jag glömt mina solbrillor hemma, solsken och huvudvärk (varför går den aldrig över??) är ingen bra kombo. Fick en ingivelse och gick in till Milk and Honey och frågade om de hade Mollybrillor. Jodå de hade de - förra årets till halva priset :)) Tjohoo! I Magnolia!! Tjoflöjt!!! It was meant to be :))

Färgen syns inte så väl här men de är underbara! Blir perfekt att varva med mina Ray-Ban som jag mest har när jag kör moppe.


Finaste Taradiddeln fick komma ut och lufta sig.


Hade biketten till men den åkte av snabbt. Underbart väder ute idag!


Fina ryggen på denna lite äldre modell.


Det blev en skön promenix, med lite mys och lite oväntade upplevelser. Men det visar jag lite senare i dagens fotoutmaning! Är väldigt hemlig idag :)

Ha en härlig lördag!
Kramar!


6 kommentarer:

  1. Coola brillor och snygg outfit! Spännande med hemlisar.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Supersköna också, fint ljus med :) Ja får sprida ut hemlisarna lite :) Kram

    SvaraRadera
  3. Cool bild på dig och de snygga brillorna! Den jeansjackan är snyggare än årets. Så vackert broderi. Ha en skööön kväll!
    Kram sis <3

    SvaraRadera
  4. Tack :) Den är bättre i storlek för mig. Är väldigt förtjust i årets men jag ligger mellan storlek på den.. Kram <3

    SvaraRadera
  5. Ja jag har ju köpt årets bikette och jag gillar den skarpt. Inväntar lämpligt tillfälle att inviga den. Har bara provat och beundrat den än så länge.:)Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet :) Men den kan du ha nu! Jag har haft jeansjacka länge nu. Med kofta och sjal är det perfekt :) Kramis

      Radera