Powered By Blogger

onsdag 6 juni 2012

Môlet som kom av sig

Jag har ju pysslat lite med - sundare matvanor och röra mig mer - tänket de senaste månaderna. Har inte precis ansträngt ihjäl mig men plockat bort lite dåligheter som att ta en macka till latten istället för bulle (för det mesta), att sluta äta godis, tagit bort marmeladen på morgonmackan och lite sånt. Och så har jag lagt till riktig mat och inget småätande. Hade tänkt att börja träna men det har mina sjukdomar satt stopp för. Men promenerar gör jag mycket. Och det har faktiskt gett lite resultat i rätt riktning på vågen. 

Jag har ätit godis under de här månaderna någon gång men har faktiskt inte varit speciellt sugen. Och nu efter den här långa inledningen, berättigandet inför det som ska komma, nämligen: Att jag idag har köpt en jäkla massa godis för att môla ordentligt! Men jag har kommit av mig... Det syns knappt i godisskålen att jag varit där och nallat och jag är redan helt proppmätt! Och Imorgon är det godisförbud igen. Inget småätande varje dag här inte, lite bestämd av mig är jag. Får ställa in skålen hos sonen och slänga det som är kvar imorgon. För där går gränsen för var min karaktär tål.

Ja det blev nästan en roman av ingenting. Och med det säger jag godnatt och på återseende imorgon!

Men först ska jag läskas lite :)))

 

Ha en mysig kväll!
Kramar!

8 kommentarer:

  1. Vad duktig du är!!! Skitsnyggt jobbat! Jag har hamnat i värsta onyttighetsstimmet där mola bara har varit förnamnet de senaste veckorna... Mår inte ett dugg bra av det så därför tror jag bestämt att jag hakar på din nu-ska-jag-skärpa-till mig igen från imorgon. Så tack för pepp till det!
    Ha en fin kväll! Kram snygging!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack själv snygging :) För det är jag som ska tacka dig! Det var tack var dig som jag fick inspiration och pepp för att komma igång! Kramar och en fin kväll till dig!

      Radera
  2. Hakar på - jag har inlett Daimglassmissbruket men nu är det stopp! Jag ska ju för guds skull visa mig i bikini snart :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ja glass är ju en klass/last för sig. Där måste jag skärpa mig med ( är ju väldigt gott ihop med jordgubbar:)). Men godis är inte svårt, är inte ett dugg sugen. Nu kom min dotter hem så jag hoppas hon och sonen äter upp det som är kvar :) Åh.. när åker du? Kramar

    SvaraRadera
  4. Vad duktig du är som slutat med godis och annat sött. Jag är på full fart i motsatt riktning och måste skärpa mig igen.
    kram

    SvaraRadera
  5. Ja det går i vågor. Ibland tar jag något sött till kaffet, Men annars försöker jag undvika det, förutom glass, det får jag jobba på lite mer :) Jordgubbar är ok hoppas jag :)) Kram

    SvaraRadera
  6. Hehe.. kunde inte låta bli :)) Kram

    SvaraRadera