Powered By Blogger

fredag 1 juni 2012

Dagens, mina fynd, kameler och elefanter

Ja herregud så det kan bli! När jag körde iväg mot Frölunda torg, såg jag helt plötsligt vita kameler som betade vid vägen och sedan såg jag tältet, Cirkus Scott. På hemvägen åkte jag samma väg tillbaka och då hade de släppt ut elefanterna också! Och kamelerna låg och vilade sig i gräset :) Kunde inte stanna och ta bilder men alla krypkörde för att ta in denna något ovanliga syn :) Förövrigt var det svinkallt så jag hoppas att de inte fryser ihjäl för det höll jag på att göra.

Igår (efter lååång väntan) kom mina boots från Vagabond som jag köpte på fb för 200:- inkl. frakt. Helt nya i äkta skinn och de passar precis!


Försökte mig på att visa bootsen tillsammans med dagens stass men det gick ju sådär :)) Topp Augar tunic och Pleasejeansen, ja och bootsen då..


Och Moppemunderingen; gamla skinnjackan, Maria Tallchief och gummistövlar istället, regnet låg i luften men jag klarade mig.


Köpte lite italienska delikatesser som vi ska äta ikväll och ett glas rött till det. Mmmm... Dessutom köpte jag jordgubbar, snacka om att jag har snöat in på det! Fortfarande bara belgiska men de såg fina ut.

Ha en fin eftermiddag och kväll!
Kramar!


6 kommentarer:

  1. Vad roligt med lite andra djur ute än vi är vana vid. Jag älskar elefanter:) Dina skor är jättefina, vilket kap.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag älskar också elefanter, så vackra med sin grå färg och vita betar och de ser så kloka ut. Och de verkade lika nyfikna på oss som vi på dem :) Ja bootsen var nog årets kap! Kram

      Radera
  2. Å jag gillar de där Pleasejeansen! Tänk om jag måste ha ett par hihi.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Me tooo :) Tänk det tror jag nog att du behöver :))) Kram

      Radera
  3. Snygga skor:) Trevlig kväll till dig med! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vilket kap, fattar nästan inte att det är sant :) Ha en fin lördag! Kram

      Radera