Powered By Blogger

torsdag 10 november 2011

Torsdagens planer

Idag var det mögelgubbens/snickarens tur att komma hit vilket han så klart inte har gjort så nu börjas  det igen!

Igår slocknade jag till "Halv åtta hos mig" så den planerade bloggenaden frös inne. Vaknade lite förvirrat vid tre-snåret men lyckade somna om.

Nu är det ögonens tur att kollas för synen har försämrats rätt rejält vilket iof kan bero på mina brister som jag har. Men lika bra att kolla upp det.
OCH nu säger jag det så jag inte kan smita undan! IDAG ska jag köpa ett gymkort här på gymet som ligger i mitt hus och börja lite lätt med crosstraining!
Vem vet! Snart kanske jag blir en ny människa :)


Ha en bra dag allihop!

Kramar!

8 kommentarer:

  1. Men vilken lyx hihi - ett nästan eget gym!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Härligt!! Tack för senast =) Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Känner så igen mig, bor nära badhuset, älskar egentligen att simma men kommer mig liksom inte för. Nåja, baddräkten har hängts fram i alla fall. Lycka till med både träning och hantverkare.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  4. Rosen - Ja :)) Bara att ta hissen ner :) Om ett tag kanske jag tar trapporna :) Kram

    Naimiez - Yes!! Tack själv :) Kram

    Solid - Simma är också något jag funderat på men inte kommit mig för. Dels är det långt till badhuset och dels så känns det lite halvjobbigt och kallt att ta sig i bassängen :-I Undanflykter, undanflykter :) Lycka till du med! Hantverkaren lär jag väl få jaga med blåslampa! Kram

    SvaraRadera
  5. Vilken lyx med gym i huset... jag får gå ett par hundra meter för att komma till ett gym... vilket jag inte har lyckats med de senaste åren... det är ju sååå låååångt... ;o) Kram från landets slappaste tant!

    SvaraRadera
  6. Josanne - Ja nu kan jag inte skylla på avståndet iaf :)) Men risken finns att jag kommer på något annat att skylla på! I det fallet är uppfinnesrikedomen enorm!! Kram från en annan slappis!

    SvaraRadera
  7. Ja, på gymkortet bara. Ge dig inte. Jag är en periodare vad gäller träning tyvärr, men jag försöker alltid komma igen. Och jobbigt att somna så där och sedan vakna mitt i natten. Man blir ju totalförvirrad av det. Kram

    SvaraRadera
  8. Katinka - Jag har börjat flera gånger men tycker det är så dödstråkigt! Nu ska jag pröva lite andra varianter och hoppas det ska gå bra! Ja dagsrytmen blir helt konstig när sömnen hackar. Kram

    SvaraRadera