Powered By Blogger

torsdag 10 november 2011

Nu jäklar!

Nu har jag införskaffat ett gymkort på det lokala gymet! Och jag hade en sådan himla tur att de hade en kampanj just nu där det ingår fem träffar med en personlig tränare :)
Mindre kul men nödvändigt var besöket hos optikern som slutade med en beställning av närprogressiva läsglasögon. Ålderdomen närmar sig med alldeles för raska steg :/ Men den här halvblinda tanten ska åtminstone bli vältränad!

Mer än så, förutom att jag har suttit och väntat på mögelgubben, har det inte hunnits med idag så jag avslutar det här inlägget med en dagens!

Avoriaz tunic från Odd Molly, en tunika från Hunkydory, Assymetry någonting, Pigtail legwarmers också Odd Molly och mina termoleggings ( JC ). Superbra när man kör moppe och ser precis ut som vanliga leggings!


Nu är det strax för finalen i "Halvåtta hos mig". Risken är överhängande att jag somnar ikväll igen.

Ha en fin kväll! ( Det är fullmåne :))

Kramar!

6 kommentarer:

  1. Vad fin du är och duktig som tagit tag i träning. Jag lär nog inte somna i första taget ikväll känner jag då jag alltid har svårt för det när det är fullmåne :)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  2. Vivvi - Tack :) Ja träningen måste jag komma igång med nu, kan inte smita ifrån den längre! Ibland blir jag också speedad av fullmåne men just nu behövs det nog ett dussin månar för att pigga upp mig! Kram

    SvaraRadera
  3. Jag har också jobbigt med sömnen vid fullmåne....Snygg dagens och jag kommer på att jag ska investera i nya termoleggings till vintern. Helt suveränt! Kram

    SvaraRadera
  4. Här har ni kärringen som är i koma oavsett måne eller inte:) Snygg dagens och duktiga du som ska börja träna.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hejja hejja hejja dig!! Jätteduktigt..fast jag är lat som en mask:)))

    SvaraRadera
  6. Linda - Jo det påverkar en hel del! Tänk bara på tidvattnet. Inga dåliga krafter som är i omlopp! Måste hitta ett par termolegging till! Kram

    Hilde - Här är en komatant till just nu... Tack :) Ja det känns som en kick redan innan jag börjat! Kram

    Too di Boo - Jaaa ;))) Ja det här kommer bli en kamp mot mig själv! Kram

    SvaraRadera