Powered By Blogger

tisdag 22 november 2011

Kvinnan utan muskler

Det är jag det! Nyss hemkommen från mitt första gympass ( ett väldigt kort sådant ) darrar jag i hela kroppen! Släpade mig verkligen dit idag. Ville egentligen avblåsa alltihop så seg var jag. Men är så glad att jag gick dit och ännu gladare att det är så nära. Bara ta hissen ner. Superduper! Min personliga tränare som jag ska träffa fem gånger var supergo och jätteduktig!

Detta var precis vad jag behövde nu, en trigger! Min måendespiral har gått stadigt nedåt på alla fronter så det var verkligen dags att sätta igång med något nu för att bryta den onda cirkeln.
 Nu måste jag bara skaffa mig ett par ordentliga träningsskor, mina gamla har försvunnit i flytten, vilket är lite irriterande för de var nästan helt nya.

Här är jag i min burkaliknande träningstass! Tänker inte bjuda på mitt daller än! När det tillkommit lite muskler på min lekamen kanske jag kan ha något mer figurvänligt på mig :)


Nu ska jag svida om och ge mig ut i friska luften. Lika mörkt och grått idag men det är väl bara att gilla läget antar jag..

Och så måste jag berätta det senaste i lakanaffären! Fick ett sms i går att jag kunde hemta ut ett paket från mig själv till mig själv i Falkenbaerg! Gissa vad det var för paket? Jo duntäcket som jag returnerade till sleepo.se med deras förtryckta returlapp! Oh yeah!

Ha en fin dag!
Kramar!

4 kommentarer:

  1. Haha.. den där pakethistorien är verkligen en neverending story ju. Och härligt med träning. Kroppens egna må-bra-grej utan tvekan. Kram

    SvaraRadera
  2. Bra gjort att gymma! Och kroppen är fantastisk på att svara på träning, ta det bara lite nätt i början.
    Kramar och ha en fortsatt fin dag!

    SvaraRadera
  3. Kul att du kommit igång - jag har inte gjort något vettigt på flera månader ;)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Katinka - Ja det är helt otroligt! Det ska bli så härligt att komma igång! Kram

    Lingon - det blir väldigt lugnt nu i början. Testade cross-trainern idag och den var ju hur skön som helst! Kram och fin dag till dig!

    Rosen - Ja det var på tiden! Jag har inte gjort något vettigt på flera år så det var dags nu :) Kram

    SvaraRadera