Powered By Blogger

tisdag 15 november 2011

Mina Freeportfynd!

Trots att jag bor så nära och att det är lätt att ta sig dit med pendeln åker jag nästan aldrig till Freeport. Det får det bli ändring på! Det är som en lilleputtstad som man går runt i och det går att fynda det mesta om man vill!

Min dotter hittade snygga vinterstövlar ( jag med :) ) och jeans  Jag fyndade förutom träningsbyxorna och yogamattan som jag blev väldigt nöjd med tre superfina Odd Mollyplagg!

Velvet stretch jacket och velvet stretch skirt i svart och merino cardigan i mörkgrått. Stl. 2 på allt.

Velvet strech plaggen är så otroligt figursmickrande och blir världens partystass ihop och funkar superbra var för sig! Jackan passade väldigt bra ihop med Opulent sleeveless dress. Denna sammetsjacka är mer slimmad än årets och passar därför bättre ihop med klänningen än den andra ( som jag lämnat tillbaka ).

Här kommer ett bildregn :) Lite suddiga i vanlig ordning :(

Jag provade med ett svart linne vilket inte var så genomtänkt! Har en idé på vad jag ska ha under men "den" är inte här ännu  :)






Mjukaste mjuka Merino cardigan.






Ber väldigt mycket om ursäkt för dessa ovanligt kassa bilderna :-O) men jag gör ett nytt försök när rätt kombosar har landat både fysiskt och imaginärt!

Och KORS I TAKET!! Hallen är äntligen klar :))  Nu är det bara storstädning som fattas!

Ha en härlig tisdag!
Kramar!

9 kommentarer:

  1. Vilka fina fynd du gjort! Super!

    Ha finaste dagen,
    kramar

    SvaraRadera
  2. Lingon - Tack :) Synd bara att bilderna blev så dåliga :/ Kanske dags att investera i en ordentlig kamera! Ha en underbar dag! Kramar

    SvaraRadera
  3. Vad fin du är! Velvet stretch jacket och merino cardigan köpte jag också när jag var på Freeport :) Kjolen norpade jag på Tradera sen och är sååå nöjd. Ser att du har rosetten fram. Jag trodde den skulle vara bak :) Kul det där hur man kan ha ett plagg helt olika :)

    Snyggt till opulenten också,,,,

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  4. Åhh, vad fint! Jag är lika dålig på Freeport jag med. Vet inte vad det är, men man borde ju ta sig dit då och då absolut. Kram

    SvaraRadera
  5. Fyndmadam :) Så himla skönt att hallen är klar men du måste byta stass innan du börjar städa ;)
    Kramkram

    SvaraRadera
  6. Vivvi - Haha jag gjorde nog fel kom jag på efteråt :)) Den satt så när jag provade den :) Jag såg när du visade din Velvetstass på bloggen och blev så sugen! När jag sedan kom till Freeport och båda fanns där blev jag överlycklig! Kram

    Katinka - Jag har fått för mig att det är bökigt att ta sig dit men det är det ju inte! Dessutom brukar jag inte gilla stora köpcenra, brukar bli så stressad och snurrig då! Men har man möjlighet att åka på en vardag är det hur lugnt som helst.

    Och nu är ett plumfärgat Beach house set på väg hem :) Kram

    SvaraRadera
  7. Rosen - Ja underbart! Och den urtvättade velouren åkt på igen :)) En riktigt glad och nöjd fyndmadam är jag :) Nu är det bara partyt som fattas :D Kram

    SvaraRadera
  8. Vad kul att ni kom iväg till freeport! Jag struntade i det i söndags, tyckte det var skönare att komma tidigare hem när jag inte hade nån date (och så var det ganska tomt på kontot...)

    Fina fynd också!

    Kram

    SvaraRadera
  9. Tigern - Ja min dotter hade sovit över hemma och hon var ledig och jag kände mig bättre så det var en stundens ingivelse :) Ser fram emot nästa gång du kommer hit! Skulle vara så kul att ses över en fika och lite Mollygluttande :) Och jo jag blev väldigt nöjd :) Kram

    SvaraRadera