Powered By Blogger

tisdag 29 november 2011

Lite klag, lite nytt och dagens

Det här är inte klokt! Så fort jag gör något utöver att hasa omkring får jag feber! Idag fick jag antagligen feber för att jag tränade igår. Förr fick jag nästan aldrig feber. Inte ens när jag hade dubbelsidig halsfluss eller bihåleinflammation. Tom körtelfeber har jag lyckats ha utan feber. Det betyder inte att jag inte var sjuk men det är ändå konstigt att det aldrig kan vara normalt på mig åt vilket håll det än är.
Jag tänker inte lyssna på min kropps knäppa signaler denna gång utan gå ner till gymet och göra vad jag ska imorgon, efter det kan jag däcka om det nu är tvunget!

Och nu över till något roligare :)

Mildred cardigan från Cream har jag velat ha länge men trott att det var kört att få tag i en sådan. Men så googlade jag hittade en webshop jag aldrig hört talas om (Linca) och vips var den här!


Jätteskön! Men jag fick en febersvettattack och fick byta till en tunnare kofta...


....Odd Molly short mesh cardigan som tillsammans med  en tunika från Culture och hela två budda halsband fick utgöra dagens stass.



Detta fina halsband kom idag med posten från fina Bina.
 Nu har jag två Buddor från Cloud 69 som är bra för olika saker. Denna ska ge inre ro bla, inte helt fel :)


Eftersom jag fick feber blev det bara en kort promenix till posten för att lämna in FEM paket! Får hoppas de är framme hos sina nya hem imorgon :)

Nu ska jag bara ta det lugnt, laga lite middag och ladda inför morgondagen. Håll gärna lite tummar och tår för att febern flyger sin kos!

Ha en mysig kväll!
Kramar!



9 kommentarer:

  1. Mään vad kroppen bråkar med dig? Hoppas du får lite god sömn som lagar allt. :-D Och en gofika i morgon för tränar man får man ju fika. Eller? :-D

    kramar och krya på dig vännen

    SvaraRadera
  2. Men din stackare som får feber så ofta, den får vi trolla bort! Du och Mildred passar fint ihop, kul att du fick tag på den:)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Lingon - Jaa sömn som lagar och en gofika låter bra tycker jag! Den tar vi :)) Tack och massa kramar tillbaks!

    Hilde - A Jag kände att det här är inte sant när jag förstod att det var feber igen. Bättre nu så jag ska nog klara lite träning imorgon. Kram

    SvaraRadera
  4. Mildred är så himla fin! Grattis! Och krya på dig! Kram

    SvaraRadera
  5. Krya på dig stackare! Ja du behöver nog dina båda Budda halsband:)
    Jag skall nog också skaffa ett för inre ro och så är de så fina
    kram!

    SvaraRadera
  6. Linda - Tack :) Det ska jag absolut göra! Kram

    Silverlining - Tack :) Jo de behövs nog på den här krassliga modellen. Hoppas du hittar ett du gillar! Kram

    SvaraRadera
  7. Usch för feber. Den kommer alltid så himla olägligt. Men var försiktig med träningen om du fortfarande har feber imorgon. Inte bra för hjärtat att anstränga sig med feber. Kram

    SvaraRadera
  8. Vilken otur du har. Men ta det jätteförsiktigt med träningen om du har feber! Jag gjorde som dig - googlade och fick tag på en till slut :-) Dock ligger den och väntar hemma i Sverige, så har inte ens provat än. Snygg på dig!

    Kram

    SvaraRadera
  9. Katinka - Ja nu vill jag komma igång, inte stoppas av någon feber. Känner mig feberfri nu på morgonen så det ska nog gå bra. Kram

    Tigern - Jobbigt när kroppen envisas med att bråka med mig. Jag tar det väldigt lugnt, har ingen feber nu på morgonen. Kul med Mildred! Den är jättemysig och kul att varva med Mollysarna! Kram

    SvaraRadera