Powered By Blogger

söndag 27 november 2011

Igår

Kan man ha trevligt på begravningar? Ja det kan man. Det hade vi, åtminstone efteråt. Att få träffa dessa underbara människor, svärmors, min mans och mina barns släkt och även min, var underbart! Middagen som vi åt på Bjertorps slott var magiskt fin, så vackert dukat, så vackra rum, vackra tapeter, kronor, maffiga eldstäder och ljuslyktor ( :) ). Tom de uppstoppade djuren var, kanske inte vackra men stiliga.

God mat som intogs vid ett STORT bord, säkert nära två meter brett och vi satt i ett eget rum med öppna dörrar så man ändå såg och hörde det som var runt omkring
En underbar kväll med nära och kära!


Sonen vid den stilige ryska björnen.


Gårdagens stass, Lulu dress och under Chrysalis minigown.


Jag skulle lätt kunna vänja mig vid det här, inte begravningar men att vistas i slottsmiljöer. I mitt nästa liv då ska jag minsann bo i ett slott och bara glida omkring i de vackra salarna! Tills dess får jag njuta av mina mysiga 52 kvadratmeter med utsikt :) Inte så dumt det heller faktiskt, lite mer lättstädat :)

Och missa inte fina Binas adventskalender! Denna gång kan man vinna en underbar Odd Molly kofta!
Klicka på bilden till höger på bloggen eller HÄR så kommer ni dit!

Ha en fin söndag och första advent! 
Jag ska nog provsmaka årets glögg ikväll, Arabica.

Kramar!


2 kommentarer:

  1. Vad skönt att det gick bra igår! Har också varit på trevliga och mysiga begravningar faktiskt. Det känns fint att kunna avsluta med sina nära och kära på ett bra sätt.

    Ha en fin första advent söta!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Tigern! Ja det var skönt! Det känns viktigt att hedra den som dött genom att mötas och och ha trevligt till den dödes ära. Tror också att dessa ceremonier är viktiga för att kunna gå vidare. Kram och fin första advent till dig

    SvaraRadera