Powered By Blogger

tisdag 21 februari 2012

Tisdagens petitesser

Ja en trist tråkdag har detta varit med en lite mystwist då jag tog mig själv i hampan och gick ut och fikade på ett mysigt café i Haga med en liten promenix på det. I övrigt har det varit papper, papper, ringa jobbiga samtal och försöka få tag i tjejen som fått en kofta istället för en kjol. Varför hör människan inte av sig!! Frustrerande att vänta! Tur att den andra tjejen tar det med ro...

Men ..upptäckte när jag var ute och vädrade hjärnan att det var vårvibbar ute!! Vad underbart mitt i alltihop. Det finns hopp om varmare vindar, knoppande träd och iskalla öl på en uteservering, längtar...

Dagens lite våriga stass i tunna skira tyger.

Chrysalis minigown i lite lilac, en tunn batikmönstrad tunika fån Samsø,  Kofta Odd Molly ( glömt vad den heter ) och lila strumpbyxor från Åhlens. Riktigt matchy idag :) Gummistövlarna åkte på också!


Fina Buddhan fick följa med. Lila band såklart :)


Tyckte färgerna syntes så dåligt så jag tog en närbild men det blev inte så bra ändå, kändes bra i alla fall :) Dumma Ajjfån ;)


Japp då är det dags att fortsätta tråkgörat lite till och lämna lite paket ( till rätt personer, har trippelcheckat ) och ja roligare än så här blir det inte idag. Men det kommer en dag imorgon också, då minsann :) kan det bara bli bättre :))

Ha det gott!
Kramar!


12 kommentarer:

  1. Jag har bara roat mig idag men har också en pappershög att ta hand om :o) fast det gör jag nog i morgon hihi
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt! Det slipper jag imorgon haha :)) Nä, det finns hur många högar som helt att rota i :P Kram

      Radera
  2. Visst är det härligt när solen tittar fram den här årstiden!? Börjar redan vänta på blåsipporna men det dröjer nog lite, först måste ju all snö bort.
    Trist o jobbigt med köparen som du inte fått tag på! Hon borde ju höra av sig själv om inte annat.. Tur den andra är tålmodig o väntar.
    Hoppas din kväll blir skön o du snart når henne!
    Kram

    Ps. Tack för paketet som kom idag! Den är suuuperfiiin! Ds

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh blåsippor! Ser nästan aldrig sådana längre. De har nog "tagit slut" i Göteborg :( Såg ditt mail, har bara inte hunnit svara än. Vad bra att den kom fram :P och att du blev nöjd. Den är jättevacker men den klickade inte med mig. Fick äntligen tag i henne, hon mailade alldeles nyss, Phui vad skönt! Nu löser det sig hoppas jag. Kram och fin kväll till dig med!

      Radera
  3. aj då jag har också gort det misstaget att skicka fel paket till någon:( jättesnygg dagens med Buddha halsbandet! Tack för erbjudandet om att köpa byxorna men jag måste nog avvakta då jag redan köpt flera par och dessutom fel, förstora:)
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Och skönt att det bara inte är jag! Ska i egentigen inte heller köpa några jeans innan jag vet var jag landat men dessa var lite mer som leggings så de åkte med ändå :) Kram

      Radera
  4. Vilka fina färger du har på dig, ja hela stassen är snygg! Hoppas köparen snart hör av sig.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Köparen hörde av sig för en stund sedan, hon hade varit bortrest Så nu blir det nog bra :) Kram

      Radera
  5. Hoppas det ordnar sig med paketen. Såna där saker skulle jag också kunna lyckas med och det är ju verkligen sååå lätt hänt.

    Visst är det härligt med lite vår i luften. Man piggnar till direkt känner jag :)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det verkar fixa sig nu, Skönt! Ja vårkänslorna finns där bakom all trötthet :) Kram

      Radera
  6. Visst är det vårvibbar! Här också! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är så skönt och efterlängtat! Kram

      Radera