Powered By Blogger

onsdag 15 februari 2012

SoS

Idag var jag på min första grupp-kurs hos SoS-teamet. Två timmar varje onsdag är det. Jag hade glömt att äta innan och min mage kurrade högljutt så det får jag tänka på nästa gång :) Fantastiskt bra upplägg med både teori och olika avslappningsövningar. Och jag blev så avslappnad att magen slutade kurra och jag började gäspa stort istället :-O) Nåväl, det är ju ok på ett sådant ställe.

 På fredag startar en annan kurs som bara handlar om avslappning i två timmar varje gång. Risken är överhängande att jag kommer slockna på golvet :))

Nu ska jag bara ta det lugnt ikväll och stänga av datorn. Mår mycket bättre men har fortfarande spränghuvudvärk. Får hoppas att jag sover bort den inatt.

Ha en mysig kväll!
Kramar!

8 kommentarer:

  1. Skönt med en lugn kväll. Njut...
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var skönt. Har sovit som en stock! Kram

      Radera
  2. Roligt att det var bra och att du är nöjd! Det måste ju vara tecken på total avslappning att du gäspar och blir trött :-)

    Sov gott och hoppas huvudvärken släpper!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag är jätteglad för det! Och det är nog ett bra tecken. Huvudvärken är dessvärre kvar men ska dricka en stor balja kaffe, det brukar hjälpa :) Kram

      Radera
  3. Min erfarenhet är också att man blir helt slut av sådant där. Men det blir bättre med tiden. I promise. :o) Och bra att det händer något. Hoppas du fick vila. Massa Kram!

    SvaraRadera
  4. Det låter lovande :) Det är så skönt att jag äntligen kommit igång med något som verkar vara så bra för mig och som förhoppningsvis leder till att jag mår bättre. Har sovit som en stock! Massa Kramar tillbaka!

    SvaraRadera