Powered By Blogger

onsdag 22 februari 2012

Äntligen hemma! Liten provning och fjärilsbikette till salu!

De planerade promenixerna till och från SoS-grejset frös inne kan jag säga! Det finns ju gränser för vad jag utsätter mig för. Piskande strilregn är en sådan no, no sak! Till och från spårvagnen  à la tio minuter/väg  räcker mer än väl. Och eftersom jag inte promenerade kom jag i så god tid att jag hann med en lugn och fin fika :) Jag stod och halvsov i cafékön när tjejen bakom disken undrade "om det fick fick lov att vara något varmt att dricka? Kanske en extra stark latte?" Då blev jag full i skratt och undrade om det syntes så väl :) Hon bara flinade och jag fick min extrastarka latte.

Hur det går med avslappningsövningar när man är hög på koffein kan ni ju räkna ut! Men jag var väldigt med i de teoretiska delarna :))

Efter SoSet slank jag in på Tatch och kollade lite :) Provade tre Mollysar och jag blev förälskad i allihop :) Fotade dem också och som vanligt blev de suddiga och jag kommer inte ihåg vad de heter. Men övning ger färdighet har jag hört.

Innan jag bjuder på de suddiga picsen vill jag bara ursäkta mig lite... Det är mjukkläder som gäller på SoSet så ha förbarmande med min säckajärvibak och tant Bertatuttarna ( även hrmm.. mjukbh ) och frissan är ett resultat av strilregn och avslappning.
Så nu så! 

En kort superfin vårjacka i glansigt material från Odd Molly. Har stl. 3 på denna.


Fint broderi på ryggen. Jackan fanns i porselain (ljus beige) också.


Årets jeansjacka. Här i stl .2. Ligger mellan storlekarna här. 3:an var för stor och 2:an går knappt att knäppa på mig över bysten.


Snyggt broderi på ryggen.


Heavy metal koftan. Kunde ha både 2 och 3. Här är trean som jag trivdes bäst i. Blev väldigt förtjust i denna, både färg och modell.


Eftersom jag fick svår beslutsångest köpte jag ingenting men är väldigt sugen på koftan känner jag nu :)

Jag har en Bikette jeansjacka i stl. 3 till salu! Den är lite för stor för mig. Ligger tråkigt nog mellan storlekarna på Odd Mollys senaste jeansjackor. Den är i superfint skick!

900:- inkl. frakt.
SÅLD!

 Om du är intresserad maila mig på marieskoog65gmail.com

Ha en fin kväll!
Kramar!

10 kommentarer:

  1. Usch vilket trist väder ni haft idag! Förstår du tog spårvagnen. Fnittrar o tänker, nej det kan ju inte vara lätt med avslappning efter en sådan fikados!
    Vi har provat nästan likadanda kläder idag ser jag. Var i Kalmar o ägarinnan höll på o packa upp, vi stod båda med huvudet i lådan, haha.. En jacka modell längre, parkas någonting vad det nu var.. Den turkosa är verkligen smaschig! Tycker du var snygg i alla tre helt ärligt! Stackars våra plånböcker..
    Ha en skön kväll!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha detta var också nyuppackat :) <ja koftan kan jag inte få ur huvudet! Fick du med dig något hem? :) Kram

      Radera
  2. nej inte lätt att slappna av efter stor koffeindos:)gillar jeansjackan synd bara att storleken var så mittimellan.kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gillar också jeansjackan supermycket. Kanske ska testa en till och se om det är skillnad :) Kram

      Radera
  3. Åh, har det kommit mer nytt. Då kanske man får sin förbokning snart:) Visst är det lite pinsamt när man halvsover och drömmer bort sig medan man väntar. positivt var dock att hon fattade vad du behövde:)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha ja hon gjorde det på ett snyggt sätt :) Det verkar ha poppat in nytt lite här och var :) Kram

      Radera
  4. Ja, köpte några reasaker (bl.a Velourette marinblå velourbyxa) o en blå, (vacker färg) lite vidare t-shirt/top. Bad hon skulle hålla den långa parkasen åt mig ett tag. Satt hela vägen hem (3,5 mil) o funderade.. Så föll det sig inte bättre än att maken skulle in på schack-kväll, vilket jag naturligtvis hade i bakhuvudet,haha.. Så nu ligger den den blå/svart fina parkasen i bilen o väntar på mig!
    Det fanns förstås mer intressant, tex den turkosa raringen du provade här! Den var du väldigt fin i måste jag säga! (elakt jag är nu..)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Verkar vara fina fynd. Jackorna är verkligen snygga! Kom på att jag har 10% på Minzo :) Ska kolla om de har den där :) Kram

      Radera
  5. Vad fin Heavy Metalkoftan var! Kram

    SvaraRadera