Powered By Blogger

fredag 24 februari 2012

Gårdagens bravader

Det som jag trodde skulle bli en snabbfika med Monika visade sig bli en mysig heldag då jag agerade smakråd när hon shoppade loss :) Det var faktiskt nästan lika kul som att shoppa till sig själv och framförallt mycket billigare :)) Vi hann dessutom med både lunch och en eftermiddagsöl.  Det häftigaste av allt är känslan av att jag faktiskt orkade.. en sådan här heldag fanns inte ens på kartan för några månader sedan, hur kul det än är. Orken och energin fanns inte och inte den fysiska hälsan heller så det här var en kick!

Vi höll oss till Haga och provade ( mest Monica ) allt från ringar till kläder och jag hittade en butik med Ewa i Walla :) Och kunde konstatera att vi inte gifte oss alls. Det var en kjol som var ute och gick med mig och inte tvärtom :) Men jag blev trots det lite kär i en bomullsfrasande variant :)

Här kommer lite bilder i alla fall ( dock inte på Wallan ) men på cykeln som tillhörde butiken :)


Den livliga lunchen. Herregud vilket liv det var där inne, fick nästan sitta och skrika till varandra. Men god soppa var det och färskpressad juice.


Sedan var det full rulle på Monikas provningar så det blev inga bilder. Men några pics på gårdagen stass blir det :)

Spinner silk som jag har lyckats byta till mig en större storlek på, älskar den!



Tillsammans med Timeout wrap som jag också älskar :)

Och i hissen med hela kappmunderingen på, Dimmy coat, Chill Norway, Primebootsen, väska från Campomaggi och danska ullsjalen.


Idag skiner solen och is och halka är ett minne blott! Och jag funderar allvarligt på att ta vespan till SoSet idag. Är riktigt körsugen :) Får se, det är ju härligt promenixväder också.  

Ha en go fredag!
Kramar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar