Powered By Blogger

tisdag 14 februari 2012

Testing av typsnitt och nya juveler

Tack till alla er som kom med feedback på mitt förra inlägg om typsnittet! Roligt att få lite respons. Även om jag jag gillar mitt gamla typsnitt så kommer jag testa med ett nytt. Gillar att förnya mig :) Cherry någonting heter detta.

Från att varit piggare än någonsin brakade både feber och halsont ut idag, usch! Var tvungen att gå ner och handla och jag fick riktiga febersvettattacker i i kön, pinsamt! Det bara rann av mig.
Nu är jag hemma igen och hoppas på att det är bättre imorgon för då ska jag på min första SoS-gruppkurs. Stressfysiologi handlar det om denna gång.

Kul mitt i alltihop var att mina fina smycken från Bud to rose kom idag :) Så fina! Ett halsband och ett armband. I det ena paketet låg ett litet chokladhjärta :)

Tog med blixt så det blev lite konstiga färger.
 

Dagens mysstass är Hunkudory tier dress, en gammal trotjänare jag aldrig tröttnar på och merino leggings från Odd Molly.
 
 
Idag får jag nog svårt att få i mig de kalorier som appen räknat ut men å andra sidan gick det lite på plus häromdagen så det jämnar nog ut sig :)

Ha en fin kväll!
Kramar!


8 kommentarer:

  1. vad snyggt du gjort på bloggen! men att du jämt är sjuk stackare;( lider du av någon brist tro? älskar också tierdress av HD.
    kram

    SvaraRadera
  2. Tack :) Ja det är inte klokt detta. Har flera olika brister som jag iof får medicin för. Orsaken till dem har en annan förklaring. Får hoppas det bara blir en släng den här gången.. Tier är superskön. Kram

    SvaraRadera
  3. Vad bra det blev med nya textsnittet!! Mycket lättare för mig att läsa nu kan jag säga.
    Trist att du åkt på sjuka igen, är som en bummerang nästan, som kommer tillbaka envist hela tiden! Hoppas mår bättre imorgon igen..
    Snygga smycken du köpt! Perfekt present till dig själv på Valentin-dagen! Tier är en favorit här också, förvånande eller hur, haha..
    Ha en skön kväll under pläden o friska på dig nu!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Håller på att bestämma mig vilken storlek det ska vara på texten nu. Bummerang var en bra liknelse. Känns lite bättre nu, har tagit det väldigt lugnt idag så jag hoppas jag är ok imorgon och att det håller sig i schack den här gången. Spuperfin present till mig själv :) tänkte faktiskt in på att det var Valentin-dagen när jag kpte dem :) Ha det fint du med! Kram

      Radera
  4. Jag älskar mina Hunkysar! Funkar alltid! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja dom är favvosar som varit lite i skymundan för mig ett tag. Kul då blir de nästan som nya :) Kram

      Radera
  5. MIssade förra typsnittet, men det här är bra!

    Fina smycken, och du är stilig som alltid! Du har en speciell förmåga att se snygg ut i mjuka, gosiga plagg. Man får liksom lust att krama dig :-)

    Lycka till på SoS-kursen imorgon!
    Kram och god natt söta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men vad bra :) Gillar ju mjuka kläder och gillar att kramas :)) Är nöjd med den nya och hoppas det är mer lättläst än det andra. Tack bäst att sova nu så jag är pigg imorgon. Kram på dig sötnos!

      Radera