Powered By Blogger

fredag 10 februari 2012

Odd Molly, By ti mo, Chill norway Till Salu och en swap

Jag har gått upp i vikt! Inte ätit upp mig utan det är någon form av ämnesomsättning/hormonell störning. Det kan vända och jag blir smal som en pinne igen men, under tiden vill jag ha kläder som passar och som jag klär i. Allra värst att skiljas ifrån är ljuvliga Nymph strap dress i lite lilac, stl. 2. Därför vill jag först och främst swappa den till en trea i fint skick. Kan också tänka mig att swappa den mot en Opulent sleeveless dress i stl. 2. Om ingen vill swappa säljer jag den för 1950:- inkl.frakt.

Klänningen är i jättefint skick då den endast är använd några gånger. Helt i siden med ljuvliga detaljer.
 Bilderna gör tyvärr inte klänningen rättvisa.


Så vackra detaljer och lager på lager.


Vackra axelband, tvådelade. ett i siden det andra siden med vackra pärlor.


Olika lager med vackra tyger.


Baksidan.


Liten smock på ryggen.


De vackra volangerna.


Dragkedja på sidan med fin Mollypeng.


Contrast dot wrap, almost black med rosa prickar. Stl 2. Använd och tvättad en gång.
650:-
SÅLD!

Smock över bysten och vacker spets.




Avalon tunic i almost black med fina rödrosa broderier. stl. 2. Snörena med tofsar borttagna. Använd ett fåtal gånger och i mycket fint skick.
600:-
SÅLD!




By ti mo cardigan med knyt fram. Ljuvligt mjuk. Gråsvart. Stl. M. Endast provad.
850:-





Chill Norway Cabel knit, stickad klänning i stl. L. För stor till mig och passar bäst en vanlig large. Jag pendlar mellan M-L. Härlig stickas mjuk lammullsblandning.
600:-




Fint broderi på ryggen :)


Alla priser är inklusive vanlig frakt. Vid intresse maila mig på marieskoog65@gmail.com 

Ha en fin dag allihop!
Kramar!


5 kommentarer:

  1. Vad fint du har fått här inne på bloggen! Och ja, visst är det en lisa det där med vikten och de förbaskade storlekarna. Jag har istället gått ner lite och börjar mer och mer närma mig 1 och blir lite nervös för garderoben för allt jag har är nästan 2 ju... Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Fick ett ryck igår. Ja det är jobbigt! Har alltid varit en spinkig typ förutom en gång då jag hade fel på köldkörteln så det är kanske dags att öka levaxindosen :/. Får börja köpa stretchiga kläder som man kan både växa och krympa i :)) Kram

      Radera
    2. Sköldkörteln skulle det vara :)

      Radera
  2. Men ska du verkligen sälja nymphen? Den är ju alldeles underbar! Den är ju stretchig bak också. Fast å andra sidan ska man inte behålla sånt man inte trivs i.

    Kram och god helg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har framförallt lagt på mig över bysten,är helt plötsligt två kupor större så den är väldigt trång och det är inte skönt. Helst vill jag swappa den till en trea. tänker inte sänka priset på den då den är så fantastisk vacker. Men blir den såld får jag hålla utkik efter en trea. Kram och fin helg till dig med!

      Radera