Powered By Blogger

söndag 26 februari 2012

Flitig

Nu har jag sålt så mycket kläder att de tomma galgarna som ligger och dräller överallt attackerar mig! När jag öppnar garderobsdörren flyger det ut tomma galgar. Det som var en bristvara förut i det Oddska hemmet. 


 En lång promenad blev det idag också. Helt underbart var det ute, våren är här!
 Fullt av kvittrande talgoxar överallt. Blev ingen egenfotad pippi för det var powerwalk som gällde idag och inte stros och picspromenix.


Ja så var det det här med ShapeUpen. 


Det är andra veckan sedan jag började med den och under dessa två veckor har jag ätit mer mat, druckit mer öl/vin och fikat mer. Pga eller snarare tack vare att jag blivit friskare. Jag är ingen deppdrinkare (som tur är) utan tycker om ett glas öl eller vin till god mat och gott sällskap Och de senaste två veckorna har det varit en hel del mer av den varan jämfört med tidigare vilket jag tycker är positivt eftersom det är ett friskhetstecken.

Den här veckan innebär det att jag endast minskat med 0, 2 söta hekto :)  Men hallå! Det är minus och inte plus! Men nu är det slut på mitt mesiga nybörjarShapUpande så den här veckan som följer ska jag vara lite tuffare och mer gå in för det. Mer promenader och mindre bullar :)
Dessutom ska jag sätta igång med mitt gymmande igen. Fick göra ett avbrott när jag hade min segdragna infektion. Orken fanns inte och min PT gv mig träningsförbud till jag blev frisk. Ska köra igång (lite lugnt) nu när hon kommer tillbaka från sin Thailandsresa i veckan.

Så kort sagt så känns det som jag är i fas faktiskt :) Och jo, jag mätte mig idag också. Förra veckan hade jag inte minskat något runt midjan. Men nu hade jag minskat 1cm i midjan och armen men ökat  1 cm runt bysten? Det var väl konstigt? Kanske mätte fel första gången.

Ha det gott!
Kramar!



15 kommentarer:

  1. ha en riktigt härlig dag med pippiar och allt:) kram..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Ja det ska jag ha! Och detsamma till dig :) Kram

      Radera
  2. Haha..skrattar åt dina galgar! Här brukar vara likadant, ena stunden har jag inte en enda galge kvar (stjäl/lånar av maken som aldrig märker något..) för att i nästa stund har en hög! Gissar dina snart är "som bortblåsta" snart igen, fniss.
    Vad bra det går så sakteliga åt rätt håll! Du behöver nog ha lite koll på vad du äter o inte, lätt hoppa över maten när man är ensam. Gör precis likadant när maken är borta, som idag tex slarvar enormt..
    Visst är det vår, hurra!! Nu behöver det komma någon snö på mååånga år, tack! Drömma är ju tillåtet..
    Igår var vi Kalmar o jag nyinvigde min gamla klarblåa vårkappa, kände mig mycket nöjd!
    Njut av allt du ser nu!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är värst vad det varierar på galgfronten ;D Det är väldigt lätt att skippa att äta ordentlig mat när man är helt slut så det är bra att jag kommit igång med det. Vad härligt det lät med ett soligt Kalmar :) Har bara varit där en gång och då strosade vi omkring där länge.. det var så mysigt där. En klarblå kappa låter riktigt vårigt :) Kram

      Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  4. Varför blev det två inlägg undrar jag nu.. Varit fumlig förstås, fniss.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ibland får datorn fnatt har jag märkt och mina mail blir helt plötsligt dubblerade.. Jag tog bort det ena :) Kram

      Radera
  5. Härligt att du är på G och det är väl trevligt att minska i midjan och öka på bysten :)) Jag har också promenerat men förkylningen gör sig påmind så jag somnade på soffan efteråt. Drygt 2 timmar försvann :o)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är så skönt. Bara hoppas att det håller i sig :) Haha nä det är inte så dumt med det är pga bysten som många kläder blivit för små :/ Sömn är den bästa medicinen! Hoppas bara du kan sova inatt. Kram

      Radera
  6. Hos mig finns det också tomma galgar, men det får vi snart rätt på:) Skönt att du mår bättre, och känner dig piggare. Nu måste det hålla i sig bara. Jag håller tummarna.
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha.. ja de lär väl hitta lite nya kompisar :))) Jätteskönt! Och som sagt, bara hoppas att det håller i sig :) Kram

      Radera
  7. Ameeeen. Jag har kommenterat här två gånger från mobilen. Den vill inte...
    Undrar hur många andra ställen som mina extremt värdefulla kommentarer inte kommit in? :-D

    Så glad jag blir att du mår bättre, det måste kännas underbart och lätta. Ta det nu så nätt. Och hej...skicka några galjar till mig.

    kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha vilken tur att du lyckades till slut! Jag vill inte missa dina underbara kommentarer :) Jätteskönt är det och jag bara njuter :) Vet aldrig hur länge det håller men hoppas att det är varaktigt den här gången. Och jo, jag håller i mig lite för att inte rusa iväg :) Hur många vill du ha? Hundra ;)) Kramisar!

      Radera
  8. Men du har verkligen legat i - jösses så mycket tomma galgar!

    Jag har registrerat mat och träning i en månad nu, men vi har ingen våg hemma, så jag vet egentligen inte hur det har gått! Har minskat lite på midjemåttet i alla fall, så det måste ju betyda att det går åt rätt håll. Och om kilon har minskat som de då borde är jag strax på "idealvikten". Lycka till!

    Kram

    SvaraRadera
  9. Galgar är alltid en bristvara här! Kram!

    SvaraRadera