Powered By Blogger

måndag 6 februari 2012

Några finingar från Odd Molly-fall 2012

Jag ska erkänna att jag inte tittade på modevisningen för jag tyckte fall-12 låg hysteriskt långt fram i tiden, det var/är fortfarande vinter-11 och jag har precis börjat sukta efter vår/sommar  - 2012. Men idag tog nyfiken överhand och jag var tvungen att kolla. Och jag hittade flera finingar som jag mycket väl skulle kunna tänka mig. dessutom tycker jag att de svarta plaggen var riktigt snygga, succer för svart som jag är :)

Den här outfiten skulle jag vilja ha rakt av!


Supersnygga jeans.


Ljuvlig klänning även om den känns mer sommar än höst.


Hela outfiten här med - Vill ha!


En drömkappa!  Keep on dreaming :))


Ohh dessa leggings.


Denna svarta blåsa hade gärna fått flytta in i min garderob :) Förutsatt att jag jobbar bra i gymet :))


Det fanns några fina silkestunikor också som var vackra som alltid. Jag får nog börja spela på lotto eller nåt ;P Men om jag får välja bara ett plagg blir det helt klart de stickade ( merino? ) leggingsen, gärna ett par i varje färg :)

Ha en fin måndag!
Kramar!

4 kommentarer:

  1. Jodå, det fanns en hel del fint, men jag blev ändå inte så sugen som jag brukar bli. Det får bli när den tiden kommer för mig. Själv satsar jag på sommar för alltid nu. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja mitt sikte är också inställt på sommaren nu. Kommer ta det lugnt och känna och klämma när den tiden kommer. Kram

      Radera
  2. Har ärligt inte tittat än..men det kommer! Känns lite långt borta än sålänge, precis som du skriver. Många har ju mest dissat men jag är övertygad att ju mer vi närmar oss den årstiden så kommer det poppa up en hel del fint! Bara av dessa du visar ser jag ju några direkt. Nej, nu är först vår/sommar som gäller i kylan o snön, haha..
    Pulsat upp en runda på alvaret (4-5dm snö), tog mig 2 timmar! (normalt 45-60min..)Helt slut efter kan jag lova.
    Ha en fortsatt bra dag!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja nästa höst/vinter känns evighetslångt borta! Vilken promenad du gjort. Det är ganska bökigt att pulsa omkring i snö men det gör säkert gott :) Kram

      Radera