Powered By Blogger

torsdag 5 april 2012

Ooops jag glömde och påminnelse om Till Saluinlägg

Mitt i försäljningstagen så glömde jag av att det var åldringsvecka!  Men jag hade på min min Tootsie (som jag inte fotade den här gången :) ) så det kanske räknas :P Om inte annat är det en del åldringar med i till saluinlägget :) Som du kommer till genom att klicka HÄR!

Bland annat säljer jag den här finingen, Praire strap dress i stl. 2, eller swappas gärna med en 3:a i samma färg.


Dagens blev nästan inga Mollysar alls utan en tunika från Mille K som är härligt förlåtande och har en vacker färg. Har snöat in lite på gröna nyanser just nu märker jag. Till ett par gamla leggings, Love love linnet och Timeout wrapen.


Väldigt välarbetad.



Blev dova färger idag som passar min sinnesstämning, one of those days... Och att håret plötsligt förökat sig till pälsmössestorlek gör ju inte saken bättre. Men jag har haft det ganska mysigt idag ändå, gick ut och satte mig på det lokala fiket en stund och bara var. Ser fram emot påskhelgen också då det blir lite myspys både med syster + barn och med vänner. Gott!


Ha en fin skärtorsdag!
Kramar!


4 kommentarer:

  1. Åhh, vad snygg den där tunikan är på dig. Och de där dova nyanserna är underbara tycker jag med. Massor av kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :D Blev stormförälskad i den! Jag växlar verkligen med att trivas i dova färger till knalliga färger beroende på humör. Just denna gröngråa återvänder jag ofta till. Massor med kramar tillbaka!

      Radera
  2. Fin tunika! Och hoppas du får en fin påskhelg nu:) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) den är härlig att bära! Glad Påsk! Och Kramar

      Radera