Powered By Blogger

onsdag 11 april 2012

Onsdag

Är på väg för att träffa min PT. Hon har dessvärre blivit sjuk och ska vara borta en längre tid så jag ska få en ny. Tråkigt.. både att hon är sjuk och att jag inte kan behålla henne.Tycker mycket om henne och hon är duktig med ett sådant hopplöst fall som mig. Nu måste jag dra hela sjukdoms-krämp -och skade storyn en gång till.. Men skam den som ger sig! Jag behöver träna och det är bara att hoppas att den nya är bra han med.

Dagens stass är tunika från Gossip. Chrysalis minigown, Lovelove tank och Smirk legginga. En Timeout wrap åker på sedan också.


 Och så känner jag mig som värsta jultomten :) Två kassar med paket ska skickas iväg idag! De kommer att älska mig hos postombudet idag. Speciellt de som står i kön bakom mig :)) De har samma kassa för post och mat på Hemöp. Så jäkla korkat och stressande både för dem som jobbar där och för kunderna. Så... Nu fick jag klagat på det också :)

Dags att pipa iväg!

Ha en fin dag!
kramar!


7 kommentarer:

  1. Hihi ja dessa paket! Hoppas du får en bra dag hos PT,n Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha.. ja det är nästan en heltidsysselsättning :) Kram

      Radera
  2. Du är världens bästa jultomte! Hoppas träningen gick bra.
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi :) Idag var det bara peptalk. men en lååång promenix blev det. Kram

      Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Min kommentar blev konstig bara delar av den kom med. VillE bara säga att jag tycker julklappssäcken ser spännande ut (OCH GISSAR ATT MITT PAKET LIGGER DÄR nånstans), och att det är mystiskt att postens paketin/ut-lämning är så urusel på många ställen, ringlande köer bland mathyllorna ut på gatorna, som om de inte fattat att internethandeln ökar etc. KRAM

      Radera
    2. Ja ditt var med där :) Ledsen att det drog ut på tiden men påsken bara svischade förbi :/ Men hoppas det kommer imorgon. Ja var dom håller på med i den butiken kan man ju undra.. Har aldrig sett någon som har det på det viset. Dessutom har företagsposten fått sämre öppettider och då måste man ju gå till Hemköp! Kram

      Radera