Powered By Blogger

onsdag 25 april 2012

En ljuvlig nykomling!

Denna vansinnigt vackra tunika hittade jag på Marikas bloppis och I´m in Love! Tack Marika för den! Har haft wrapen i samma färgställning för länge sedan men jag har ju svårt för knytet så jag sålde den. Men den här är av samma ljuvliga silke, har de vackra ärmarna, de fina lila mönstret och dessutom en vacker brodyr :)




Är superglad för denna! Den fick även agera dagens stass tillsammans med Pleasejeans och Primeboots. Ska leta fram någon gosig kofta också. Kanske en Timeout? Eller vad tror ni ;P

Ha en härlig dag!
Har har precis solen börjat titta fram efter en en regnig morgon.
Kramar!


8 kommentarer:

  1. Jösses vad snygg du var i denna tunikan!! Grattis till lyckat köp! Du får väl testa dig fram ur koftgarderoben, du hittar säkert något som passar!
    Den tunikan har jag sneglat på sedan den kom men har liksom "glömts bort" hela tiden! Dags för spaning tror jag.. Idag är det mörkt, blött o ruggigt här. Har just inlett en liten egen strejk här! Tar fram filten o plockar fram en bok som heter "Drukna inte i dina känslor". Spännande eller hur, fniss..
    Ha en bra dag!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Ja den är superfin! Det fick bli Maria Tallichief för den för kar bra som moppemundering också :)) Haha det var väl en bra titel! HA det så gott! Kramar!

      Radera
  2. Vilken fin färg på dig! Du passar i lila och blått! Ha nu en bra dag och här är det ju riktigt soligt och varmt idag. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Det är mina favoritfärger också. Det var riktigt skön ute idag, riktigt moppeväder :) Ha det gott du med! Kram!

      Radera
  3. Men oh vad fin! Den vet jag inte ens om jag sett någonstans. Så fin i färgen också, jag har börjat snegla mer och mer på lila. Du passar superbra i den :)
    kram

    SvaraRadera
  4. Tack :) Ja lila är en underbar färg. Och just denna lite dova nyansen är så vacker. Kram

    SvaraRadera
  5. Underbara färger och så mycket du. Lila är så fint, en klar favorit.
    kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack gulliga :) Ja den känns verkligen jag! Den hörde hemma här med en gång. Håller fortfarande på och vänjer mig vid Alpaca vest.. vi går och nosar på varandra, får se var det slutar :) Kram <3

      Radera