Powered By Blogger

måndag 18 april 2011

Snurr

Jösses vad trött jag är på mig själv!! Jag är mer en lovligt snurrig! Kan kanske skylla lite på att jag snart ätit två antibiotikakurer för min sega bihåleinflammation som faktiskt börjar bli bättre nu äntligen. Är bara fruktansvärt sleten som man säger på ren göteborgska.

Följande händer:
Ska åka hem efter att ha avverkat två möten i rask takt och kände mig sådär lagom disträ när jag gick mot moppen. Låser upp kedjan och lägger i den i sadeln och smäller igen. Ska öppna boxen och lägga i handväskan...Var är nycklarna?! Börjar leta i fickor och väskfack, fickor och väskfack igen! Solen skiner och jag håller på att svettas ihjäl i min moppemundering....Nycklarna är borta! Jag har inte tagit loss dem från kedjan! Weckowecko!! Jag är en idiot kände jag! Funderade på om jag skulle bryta upp sadeln men sansade mig. Sprang istället bort till taxistationen, tog en taxi som körde hem mig, väntade medan jag rusade upp för att hämta extranycklarna och åkte tillbaka.

Puh! Moppen stod kvar!

Jag har ganska nyligen blivit av med en moppe och ville inte förlora denna också och Frölunda torg är inte bästa stället att lämna en moppe som inte är ordentligt låst så det fick vara värt 400 spänn.
Nu är både jag och moppen hemma och jag har bytt om till en mer somrig stass.

Nu ska jag ta en lugn och fin promenad i det vackra vädret och bara njuta lite :)





På mig nu har jag fina Mollyblusen, ett par sköna jeans från RA-RE och underbara Wilma.

Extremt dåliga bilder ser jag men detta ska det förhoppningsvis bli ändring på för jag har köpt en ny kamera :) Den andra hade så mycket sand i sig att den slutade fungera.


En lila :D
Får hoppas den är bra också ;)
Kramar!

8 kommentarer:

  1. Oj vad jag känner igen mig. Weckoweckosnurrig. Men när man ska hem ifrån jobbet så är jag ganska frånvarande och disträ, glömmer det ena och det andra. Vilken tur att moppen var kvar..jag ser dig flyga fram på den i fina mollysar i solen...:-)
    Ta nu och slappna av och må gott..snurris!
    kramar

    SvaraRadera
  2. Ojoj..vilken tur du hade att den stod kvar då!!
    Skönt det fortfarande finns hopp, även runt Frölunda Torg!! Är uppväxt i dom "faggorna"..
    Kram

    SvaraRadera
  3. Lingon - Jo det var nog en syn det! Som tur är hade jag en förstående taxichaffis, han nästan bad om ursäkt när han tog betalt :) Kramar

    Anneli- Är också uppväxt i dessa "faggor" :)) Kramar

    SvaraRadera
  4. Japp..låg på ett köksbord (på Marconigatan) o tittade när torget byggdes! Minns o har för mig det brann två gånger precis i början. Sedan byggde pappa min ett hus som vi flyttade till i Önnered. Så torget har jag sprungit mycket på..
    Nu är vi på väg dit igen..någonstans. (vi vet inte riktigt var än.)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Shit vilken mardröm! Jag kan sätta mig in i det och jäklar vilken panik denna tanten hade haft i din situation... Tur moppen var kvar!
    Jag har faktiskt jobbat på Frölunda Torg så jag kan stället om man säger så. Jag gjorde deras tidning under lite drygt ett år. Och dessutom tog jag alla bilderna till två jultidnongar åt dem.
    På tal om det med Tradera så håller jag tummarna att det går bra för dig med auktionen ikväll. Om du vill kan du ju maila över säljarens namn för det kanske är någon jag handlat av och kan rekommendera i så fall så du slipper oroa dig i onödan... Kram!

    SvaraRadera
  6. Anneli och Josanne - Då kanske vi har snurrat omkring där samtidigt :D Bodde i Tynnered under min uppväxt och bodde i påvelund en period innan jag flyttade tillbaks till Masthugget där jag även bodde innan jag flyttade till Påvelund... Oj nu blev det snurrigt igen :)Kramar

    SvaraRadera
  7. Skrattar o fnissar..men jösses!! Jag gick mellanstadiet i Kannebäcksskolan men eftersom hiset vi bodde i var gräsnlandet mellan Åkered/Önnered så hamnade jag senare i just Tynneredsskolan!! På högstadiet..för sisådär hundra år sedan..
    Josanne; har du jobbat där!! Tänk vad världen är liten trots allt..!!
    KRAM

    SvaraRadera
  8. Anneli - Lycka till med flytten till Göteborg :)Kram

    SvaraRadera