Powered By Blogger

onsdag 27 april 2011

Nu är den här! Pleated denim skirt

Denna kjol har jag budat på ett antal gånger och alltid har den blivit för dyr så när den var ute på tradera igen skulle jag bara ha den punkt slut! Nu är den här och den kunde inte kommit lägligare för dragkedjan gick sönder min min andra jeanskjol så den måste fixas! Sådana typer av fixerier tar tid i min värld :-p

Igår drog jag på mig den direkt med nya fina blusen :)



Därefter provade jag den med en annan underbar sommarblus från Hunky dory, ett annat favvomärke.
Slutligen med leggings från cream och svart denimjacka från Nolita. Här med ballerina men det blir boots och sjal sedan för idag ska jag i väg med moppen och det är fortfarande kallt!






Kjolen överträffade mina förväntningar :) 
Inte särskilt snyggt med leggings till och jag ska inte bara skylla på moppen. Sanningen är att de är för bleka att visas offentligt än. Dessutom lyckas jag alltid med att ha blåmärken på benen, har varit så ända sedan jag var liten :))

Idag väntar jag in en godbit från Tradera som förutom att det var ett önskeplagg också blev ett FYND!

 Hoppas ni får en fin dag!
Kramar!

6 kommentarer:

  1. Den kjolen är verkligen fin och användbar! Spännade att se vad som kommer i paketet..Ha en bra dag! Kram

    SvaraRadera
  2. Roligt du fick tag i kjolen! Själv kom aldrig överens med den riktigt, sålde den i tidigt skede o kan i efterhand konstatera den blivit ett guldkorn i mångas garderober! Fel på mig antar jag.. Jeansen är på idag med! Spännande med paketväntan..
    Kram

    SvaraRadera
  3. A denim skirt is the perfect replacement for jeans in the nice weather. This one is especially nice and will works so well with your new tops.
    Glad that I found your blog. Please check out mine on my new website. My first post is dedicated to all of the wonderful Odd Molly bloggers from across the ocean.
    www.fullcirclestar.com
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  4. Oddandme - Ja den kommer bli en storfavorit i sommar :) Kram

    Annelie - Den är lie stor på mig vilket är bra för då sitter den inte åt i magen, den har växt till sig under vintern och benen har pinnat till sig :/
    Kul att du gillar jeansen :) Kram

    Karen - Thank you Karen! That sounds nice :) I´ll pop in to your blog! Kram

    SvaraRadera
  5. Kul kul kul att du fick tag på den. Perfekta plagget att ha i garderoben. Min är lite för liten för mig just nu, ehrm. Men inte länge till.
    kramar!

    SvaraRadera
  6. Ja jag är jätte glad även om det sved till i plånboken! Det är bra när man har en "sockerbit" att sukta efter :) Kramar!

    SvaraRadera