Powered By Blogger

lördag 21 maj 2011

dagens moppestass

Japp! Idag bestämde jag mig för att köra in rakt i stadssmeten mitt bland alla Göteborgsvarvare. Loppet hade inte börjat än men det var mycket folk... Behöver utmana mig lite med tanke på vad som komma skall :P
Det var härligt ute! Nästan lite karnevalstämning med så mycket folk ute och solen som skiner :)

Dagens idag blev Hock-up tunic med Pointell lovely (?) knit i berry. Inspirerad av Finaste lingon har jag (läs sömmerskan ) flyttat bandet så den knäpps fram i stället, mycket snyggare tycker jag!
Till har jag mina Molly jeans som vanligt och min gamla moppeskinnjacka ( som jag tog på mig senare) .



Idag känner jag mig pigg och utvilad och har lust att hitta på något kul! 
Får se vad jag hittar på :)

Önskar en underbar lördag till er alla!
Kramar!

9 kommentarer:

  1. Förstår du inte var ensam idag, haha.. Jag tänker ju fy vad hemskt med alla människor o trängsel! Måste lära mig illa kvickt ta bort sådana tankar..istället tänka vad kul!!
    Visst vad det bra tips som Lingonet gav.. Snygg moppestass måste jag säga!! Hoppas din lördag blir fortsatt solig o bra!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja helt klart påverkas man av vilket humör man är på!Livet blir ju roligare om man tänker positivt :) men ibland orkar man inte :/ Idag hade jag en bra dag men nu har energin tagit slut så det blir nog en lugn kväll :) Hoppas du får en bra lördag också! Kramar

    SvaraRadera
  3. Absolut att koftan blev mycket snyggare nu! Jag gillar inte heller knytet på sidan så därför har jag hoppat över den här trots att jag älskar färgen. Nu kanske man skulle slå till ändå och göra en härmis på dig och Lingon.
    Självklart får du sno produktbilder hos mig!!! Hur många du vill! Det är lite därför jag har bildspelet, så att ni andra ska kunna ta om ni behöver någon bild där.
    Jag är superimpad att du ska ge dig på mc-kort!!! Läste att du funderade på det när jag var i Athen så jag tog 2 bilder på 2 hojjar för jag kom att tänka på dig när jag såg dem. Tänkte maila dem till dig men kommer inte in i min mail, så om inget annat så kommere jag att kasta ut dem i min blogg när jag visar bilder från tatueringsmässan. Ikväll eller imorgon förmiddag typ.
    Hoppas du får en bra och rolig kväll! Massa Kram!

    SvaraRadera
  4. Det var knytet som avhöll mig med tills jag såg Lingon och så hade Country-dreams den på rea, pefekt! Jag kände mig inte så kaxig när jag var på körskolan och provsatt en 800cc o tittade på hemska krockfilmer!! Huaa!!! Men, kan andra kan jag, Basta! Första körtillfället är inte förrän i slutet av juni :P Ser fram emot dina bilder :) Är ju lite fixerad just nu :)) Ha det gott du med! Här blir det lugnt :) Kramar

    SvaraRadera
  5. Klart mycket bättre med bandet frami så där. Blir lite knepigt ibland med omlott-knytet, speciellt när man är lite framtung;) Ha en fin-fin kväll! Kram

    SvaraRadera
  6. Ja :) På mig hamnar knytet ovanför boobsen! Inte snyggt :/ Fin-fin kväll på dig med! Kramar

    SvaraRadera
  7. Snajdig moppestass :) Nu är det kanske dags för en sån kofta att flytta in i den nyrensade garderoben på Hornsgatan också :o)
    Kramar

    SvaraRadera
  8. Smart med koftan - och fin kombo :-) God kväll!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Rosen - Koftor kan man aldrig få för många av :) Livsfarligt när det blir en lucka i garderoben ;) Kramar

    Tigern - Ja det blev inte så dumt med knytet :) Godmorgon får jag säga för jag somnade tidigt igår! Kram

    SvaraRadera