Powered By Blogger

tisdag 13 september 2011

Ohh Glenda och ohh Fedden och dagens

 Tjolahopp säger jag bara!! Jag måste ha något slags sjätte sinne om när Minzo får in sina Odd Molly leveranser! För idag när jag gick dit och skulle köpa ett linne ( love love tank), ropade de in mig till kartongerna ( vid det hör laget vet de att jag är en Mollytok :) och jag fick den stora äran att prova direkt from the box :) Den här gången lyckades jag ta fyra foton. Är verkligen usel på provningar, får träna på det :))
Nu blev det ett väldigt dravligt inlägg och här kommer pinsamt dåliga bilder men det är mina första provrumsbilder (tror jag) så jag visar dem ändå!
I min iver att fota glömde jag kolla vad de hette exakt så det blir som det blir...

Fedden och Glenda :))) Perfect match enligt mig :)
Glendan är super mjuk och i en underbart rödrosa färg som kallas Sienna.
LOVE LOVE LOVE


Och Fedden... Återigen ett plagg jag inte intresserat mig för ett dugg och som jag föll handlöst för! Den blir min i slutet av månaden!
Ja Glendan fick följa med hem omedelbums :)
Glendan fanns även i en kortare variant i en ljusare rosa färg. Andra färger som fanns var: almost black vintage brown och ev chalk ( osäker på det)

Älskade allt med denna kofta! Tom garntrådarna ( som matchade Glendan perfekt :))
Och knytet satt på rätt ställe! Bara en sån sak...


Här Glendan ihop med den multifärgade Lovely kniten. På denna sitter knytet ovanför bysten på mig, inte så snyggt. Men mjuk och go var den, kanske lite stor i storlek.


Jag har stl 2 på alla på de provade plaggen.
Provade också Jumble knit med hjärtat i Winterwhite och den var också helt underbar ( sorry glömde fota ) men jag har bokat en Avoriaz så jag väntar på den :)


Dagens blev Wigwam och dolce skirt. Skinnjackan, stövlar. och den mörkt cerisefärgade sjalen, min nya favvofärg tror jag bestämt!


Hamnade mitt i ett ösregn på hemvägen men det var faktiskt riktigt skönt att gå omkring i regnet :) Jag var som en dränkt katt när jag kom hem, får hoppas att jag inte sabbade skinnjackan!

Hoppas också ni stod ut med det här röriga inlägget!

Ha det gott allihop!
Kramar!

11 kommentarer:

  1. Fiiiin provning - och vad glad jag blir - både fedden och sienna-blendan är på väg från USA :-)

    Kram och god eftermiddag!

    SvaraRadera
  2. Tigern - Åh det kommer bli perfekt! Kram Och god eftermiddag på dig med :)

    SvaraRadera
  3. Kul att se dina provningar! Jättefint alltihop, glendan och fedden särskilt!Något att drömma vidare om för min del.)
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Life´s silverlining and I - Tack :) Fedden var så otroligt fin irl, syns inte riktigt på bilderna. Jag blev helt knockad av den :) Kram

    SvaraRadera
  5. Snyggt! Var förbi också =) belle blouse - del 379543 =) storlek 1 eller 2? blir nog 2 men drar hop den i ryggen.....1 känns som jag spräcker den =) Kram!

    SvaraRadera
  6. Åh nu har du frestat mig till en helt full önskelista till träffen:) Jättesnygg i alla plagg du provade.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Åh, vad roligt med lite provning! Tack! Så glad att fedden är på väg till mig :) Kram L

    SvaraRadera
  8. Tack för finfin provning! Tycker du gjorde det jättebra :-) Fedden-koftan vinner ju bara mer och mer. Sååå himla söt. Synd att det är i ull som jag inte är så förtjust i...:-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  9. Säger oooooh Glenda jag med! Jäklar så fin! Fin provning! Kram

    SvaraRadera
  10. Säger ohhhh fedden! Vad kul att se den på dig...nu längtar jag till att prova lite jag med. Stannar hemma från tyskland tror jag, måste prova mollysar..hihi.
    kramar och må så gott sötis!

    SvaraRadera
  11. Naimiez - Jag låg mellan 1 och 2 på den och köpte 2:an men den blev inte bra på mig och 1:an stramade... Hoppas du hittar en som funkar bättre :) Kram

    Hilde - Jag har också börjat spåna på en önskelista men så springer man på något och är rädd att det ska ta slut :-o Kram

    Linsan - Åh den är så härlig! Kram

    Vivvi - Tack :) Känns lite pinsamt att stå där och fota :) Förr kunde jag inte heller ha ull men det har gått över :)) Kram

    Linda - Jaaa Glenda :)) Ett sådant supermjukt o fint plagg :) Tack! Kram

    Lingon - Ahh det var så go och fin :) Ha det så bra i Tyskland! Vinterleveransen har inte kommit än :) Massa prova blir det :)) Kramar

    SvaraRadera