Powered By Blogger

måndag 5 september 2011

I väntan på lite uppehåll

Går här som en äggsjuk höna och väntar på att det ska bli lite uppehåll i regnandet så jag kan åka ut och bråka lite med moppeskrället.
Kommer mig inte för att göra något vettigare under tiden än att visa dagens stass!

Skönaste Wilman, Quip-tip tunic och lite baggy Ra-re jeansen.
Bekvämare än så här kan det nästan inte bli!


Oj! Värst vad jag ser sammanbiten ut!


Tycker det börjar ljusna nu så jag får väl palta på mig de isländska ytterkläderna och ge mig iväg!

Ha det gott!
Kramar!


11 kommentarer:

  1. Vilket skitväder det är idag...:-( Hoppas du får lite uppehåll så du kan ut och moppa dig. Tycker att du är så duktig som kämpar med det där mc-kortet. Håller alla tummar!
    kramar och ha en go dag idag!

    SvaraRadera
  2. Lingon - Ja det är en kamp både mot lättja, lite rädsla och otålighet! Och regnet det bara öser ner... Får nog hitta på något annat att göra idag :) Ha en go dag du med i garderoben :) Kramar

    SvaraRadera
  3. Du är så himla fin i Wilman! Ra-re jeansen du inspirerade mig att köpa är så sköna! Ledigare o skönare jeans finns nog inte..
    Hoppas regnet snart är över hos dig! Här är det på gång tror jag..
    Kram

    SvaraRadera
  4. Annelie - Tack :) Ja här regnar det på och nu har latmasken tagit över mig känner jag :)) Hoppas det går bra med lilla Elvira! Ha det gott! Kram

    SvaraRadera
  5. Ja men vad skall du ut o göra i regnet!? Ta det lugnt o härja inte omkring sådant! Du är ju hemma av en viss anledning..lyssna på din kropp istället o viiiila! (tjatar maken alltid på mig om..)
    Elvira ja, det är en riktigt pigg, social liten dam! Nu har sovit väldigt länge känns det som men förstår varför hon härjar omkring mitt i natten o vill leka som en liten skållad råtta! Går faktiskt väldigt bra, va lite orolig med våra bägge tikar men dom är riktigt söta med henne. Dock är ju dom vana vid lugn o ro på natten..vad gör jag då..?! Haha, jagar både katt o orolig hund. Fast dom vänjer sig väldigt fort. Idag har vi varit på "upptäcksfärd" ute i trädgården. Elvira i koppel (rädd hon skall sticka) hundarna lösa, det tyckte hon var kul minsann. Tills hon tröttnade o sprang raka vägen in till sovrummet. Hon är så rolig den lilla! Tänk så man blir med djur..hjärtat smälter direkt!
    Kram kram

    SvaraRadera
  6. Annelie - ja nu har någon dragit ur proppen! Blir inget åka av idag, får satsa på en god middag istället :) Så mysig hon verkar, lilla Elvira :) det är så mysigt (och jobbigt) med en liten kattunge :) Kramar

    SvaraRadera
  7. Snygging i Wilma! Nu hoppas vi på lite uppehåll så det går att vara ute.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Visst är Wilman härlig :) Jag tycker det är så skönt att riktigt krypa in i den - jag har min i vintage powder just nu ;)
    Kram

    SvaraRadera
  9. Hilde - Älskar den koftan :) Blev bara en snabb tur till Hemköp idag, moppen får vänta! Kram

    Rosen - Den är underbar! Min favoritkofta! Idag har jag verkligen gosat in mig i den :) Vintage powder är inte dum den heller :) Kram

    SvaraRadera
  10. Usch, det har öst ner här hela eftermiddagen:( Höstväder de-luxe......Kram

    SvaraRadera
  11. Linda - Ja urk!! Tom katterna ser uttråkade ut! Kram

    SvaraRadera