måndag 8 augusti 2011

En grå dag med många funderingar

 

  Augusti är en tuff månad för mig just nu...

Förutom att det är en månad då mina tankar är hos de jag har förlorat så är det i år första gången jag inte är med i uppstarten på jobbet... Vilket föder många tankar hos mig idag märker jag...

De jag har förlorat kommer inte tillbaka men mitt arbete gör det på ett eller annat sätt!
Att ha ett jobb att gå till - ett sammanhang - och ett ställe där man använder sin kompetens - har en yrkesidentitet,  är guld värt!

Det gäller att inte tappa det självförtroendet när man av olika anledningar inte har förmågan eller möjligheten..


Vill också igen tacka för all värme och kärlek jag fick av er när jag berättade vad som hänt mig.

Det kändes fantastiskt och gav mig massa härlig energi! Tack för det!

Idag ska här fejas och som av en händelse råkade det bli en helgrå dagens! Inget som jag tänkte på förrän jag fotade mig :) Är helt klart känslorna som styr när jag väljer kläder också tydligen.

Canna cardigan, New jersey dress och velourpants.

Nu börjar faktiskt solen titta fram! Får fixa fejandet snabbt så jag kan gå ut ock gå lite! Då brukar det kännas bättre :)

Kram på er alla fina!
 Hoppas ni får en fin dag!
8 kommentarer:

 1. Å sötnos - hoppas det blir lite bättre när du tar i tu med städning och annat. Precis så funkar jag - brukar även som du gå ut och gå. Jag är ledig i dag för nu har dammluckorna öppnat sig - har gråtit så mycket att jag ser ut som en svullen gammal alkis ;) Men det är skönt samtidigt eftersom jag bitit ihop så. Ska till läkare på onsdag och be att få bli 50% sjukskriven - det här är verkligen inte rätt tid att vara "duktig"
  Stor stor kram söta!

  SvaraRadera
 2. Mitt tips: Strunta i fejandet och gå ut i solen. Unna dig en skön stund med en god bok för att skingra tankarna.

  Förstår hur du måste ha det och skickar 1000 styrkekramar
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. Rosen - Gulliga du :) Skönt att du gråter så det kommer ut! Är en sån där bita i hop typ och det är inte bra! Jätteklokt av dig att vara hemma 50% nu. Duktig kan du vara sen! Jättekramen!!

  Vivvi - Har gjort ett snabbt röj med dammsugaren nu, det går fort i den här lilla lägenheten :) Men nu struntar jag i resten och går ut! Tack för alla dina kramar fina du! Massa kramar tillbaka!

  SvaraRadera
 4. Det blir bättre. Du blir bättre och kommer att komma tillbaka till jobbet. Men det går långsamt ibland och man ser inte själv sina framsteg. Vänta bara. Jag lovar!! Det kommer, och din tid kommer när du kommer att gå till jobbet och orka.

  Kramar och hoppas du får en fin fin dag!

  SvaraRadera
 5. Lingon - Tack underbara du för din pepping! Det försöker jag också intala mig :) Och jag har faktiskt en idé, kanske :) Stor kram till dig! Och hoppas din dag blir underbar!

  SvaraRadera
 6. Har fått läsa ikapp lite nu. Förstår att månaden är jobbig för dig!
  Vad spännande att du ändå har idéer att gå vidare med!
  Stor kram

  SvaraRadera
 7. Fröken Abbe Kanske ska se det som ett framsteg att jag ser sorgen i vitögat. Förut har jag stängt av. Funderar på att plugga vidare till Specialpedagog men är inte riktigt 100.. Får se.. Kramar!

  SvaraRadera
 8. Fröken Abbe - Det skulle vara ett streck mellan ditt namn o kommentaren :) Ser lite konstigt ut.. Kram

  SvaraRadera