tisdag 7 augusti 2012

Blööööt

Jodå! Om jag hade bra timing mellan regnskurarna igår (den första skuren kom precis när jag skulle gå ut = jag klarade mig och den andra kom när jag precis kom hem :) och då talar jag om skyfall! Lite duggregn bryr jag mig inte om) så var det precis tvärtom idag.

Idag öppnade sig himlen när jag var så långt hemifrån att jag inte tycket den var någon idé att vända och så hoppades jag att det skulle försvinna.

Det gjorde det inte! Regnet bara hällde ner över mig så det blev en kortare runda. Å andra sidan var den backigare så det kanske jämnar ut sig :)

Mitt i alltihop så var det så vackert. Asfalten var nästan svart och blank och det virvlade löv runtomkring och trädkronorna böjde sig över mig där jag gick alldeles ensam stora delar av vägen. Och det var mörkt. Lite hotfullt, lite höstlikt, lite mysigt och jäkligt blött!

Kläderna är nu urvridna och hänger på tork och strax vankas det kaffe med macka. Det kommer nog smaka ovanligt gott nu :)

Lite avtorkad här :)


Och så vill jag påminna om att det finns några fina Mollysar kvar på min bloppis! Klicka HÄR så kommer du dit.

Ha en mysig tisdag!
Kramar!


4 kommentarer:

 1. Jag hade sån tur att dagens skyfall kom när jag var på ICA Maxi, så jag var torrskodd.
  Docj var det en aning blött i bilen eftersom rutan var nere åt Jay...

  SvaraRadera
 2. Vad skönt! Det var det den värsta regnskur jag hamnat i på länge. Tur att det är någorlunda varmt i alla fall :) Kram

  SvaraRadera
 3. Oj då, det blev dagens dusch förstår jag:) Här är det uppehåll i dag, men det blåser kallt.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Verkligen :/ Och nu regnar det igen... Är trött på det här nu! Skönt att det är bättre hos dig. Kram

  SvaraRadera