Powered By Blogger

söndag 1 juli 2012

Lite lycka

Lycka för mig kan vara en oläst tre fingrar tjock bok som bara helt plötsligt fanns i min bokhylla. Jag älskar min lilla men proppfyllda bokhylla som bjuder på överraskningar varenda gång jag tar mig tid att utforska den. Ett levande väsen nästan :)


Ha en fin kväll!
Kramar!

10 kommentarer:

  1. Förstår precis. Det är underbart att ha olästa böcker att se fram emot. Man blir ju lite nyfiken på vilken det är... :) Klem och fortsatt fin söndag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Att det är.. Iain Prears "John stones fall" Vet faktiskt ingenting om författaren eller boken. Måste vara en bok som jag fått. Spännande :) Kram och ha en fin måndag!

      Radera
  2. Förstår dig så väl - hade en bok med tillbaka från Mallis och längtar efter att ge mig på den.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är underbart att ha en god bok att se fram emot :) Kram

      Radera
  3. Visst är det underbart med en helt ny och oläst bok! Kram

    SvaraRadera
  4. Ja böcker är bäst! Kläder är kul, men böcker mmmmmm... Nu blir jag nyfiken på vad det är för bok också. Själv har jag börjat läsa en redigt tung bok. Alltså inte till innehållet. Ska nog banne mig lägga den på vågen. Blir ju rena styrketräningen det här!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja böcker slår nog kläder faktiskt :) Fast svårt att jämföra :)) Nackdelen är att man ska orka hålla den uppe. Min boksaccosaäck funkade inte riktigt för den här sizen.

      Iain Prears "John stones fall" Vet faktiskt ingenting om författaren eller boken. Eller hur den hamnat i min bokhylla :)
      Kram

      Radera
  5. Härligt. Hoppas du sitter där och läser nu. :)
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha.. Jo jag läste tills jag tappade boken :) Får nog vara lite mer vaken när jag ger mig i kast med den :) Kram

      Radera