Powered By Blogger

fredag 21 oktober 2011

Merino dress i dark lila

Den här skönheten hittade hit för ett tag sedan! Otålig som jag är provade jag den direkt i hop med mysbyxor eller vad det nu var jag hade på mig och blev besviken! Jag hade förväntat mig så mycket och när jag provade den med fel tillbehör och att jag dessutom var sjuk fick mig att tänka - Nääe! jag säljer den!

Idag provade jag den igen med strumpor och stövlar, fortfarande lite sjuk men den här gången kändes det BRA! Väldigt bra till och med :D Så den får stanna :)

Här är den!




Färgen är klarare lila i verkligheten! Till har jag ett par gamla stövlar från Replay som tog minst tre år att gå in ( använde dem sällan då de var så hårda ) men nu är de perfekta!

Nu syns de inte på mina mörka lite suddiga bilder men jag kan visa dem en annan gång :)
Har en RAF under. Silke och ull ihop är super! Blir lätt för varmt annars!

Idag ska jag bara ta det lugnt och ta hand om förkylningen så den försvinner! Har gått på reklamen stenhårt så här ska det inköpas Bisolvon så de gröna slemmonstren försvinner :)

Ha en fin dag!

Kramar!

15 kommentarer:

  1. Å jag hör Bisolvonlåten från reklamen i huvudet :D Klart klänningen ska stanna - du är fiin i den! ta hand om dej :)
    Stor kram

    SvaraRadera
  2. Bra beslut att behålla klänningen, den sitter ju kanonsnyggt på dig! Och kanske att den skulle trivas ihop med lite guld... ;o) Håller tummarna att Bisolvonen förintar de illvilliga gröna på ett kick. KRAM!

    SvaraRadera
  3. Fantastisk fin klänning, skulle du få för dig att sälja den någon dag kan du väl maila mig först ;-D
    Ska själv testa Bisolvon och hoppas den verkligen funkar.
    KRAM!!

    SvaraRadera
  4. Rosen - Den är hemsk :P Tack :) Jag är så glad för vändningen :) Har inte orkat mig ner till Apoteket än :/ Skickar nog dottern! Stor kram Tillbaka!

    Josanne - Tack :) Ja vilken tur att jag inte följde min första impuls! Det var en strålande idé :) Det skall prövas! Den och ponysarna kanske? Urk! Vill bli frisk NU!! Kramar tillbaka!

    SvaraRadera
  5. Molly holic - Ja det lovar jag :) Hoppas jag med! Är trött på det här slemtillståndet! KRAM!

    SvaraRadera
  6. Den är ju underbar! Kan du inte sälja...Ha det gott!

    SvaraRadera
  7. Pernilla - Visst är den :) Nä det kan jag ju inte ;)) Kram och ha det gott du med!

    SvaraRadera
  8. Så underbart fin på dig! Och säkert varm och skön att mysa i. Hoppas nu bacillerna släpper taget genast! Tror att du kommer att bli bättre nu när mögelsaneringen är klar? Absolut.

    kramar i massor och ha en fin fin eftermiddag!

    SvaraRadera
  9. Lingon - Tack :) Varm o go och osticksig :) Det tror jag absolut! Det MÅSTE det bli!! Massa kramar till dig och ha en underbar helg! Och jag gick helt igång på din Opulentprovning!! OMG vilka läckerbitar!

    SvaraRadera
  10. Klokt beslut om att inte sälja. Du är verkligen jättesnygg i den.
    Måtte bacillerna flytta nu.
    Kram

    SvaraRadera
  11. Hilde - Ja det känns bra :) Tack :) Nu ska dom väck!! Har precis varit och köpt Bisolvon får se om det hjälper! Kram

    SvaraRadera
  12. Din stackare, inte skoj att känna sig hängig. Hoppas att din planerade kur hjälper! Klänningen är jättefin på dig så den tycker jag du ska behålla om ni trivs ihop.

    Trevlig helg!

    KRAM

    SvaraRadera
  13. Du är ju ursnygg i den - den får du inte sälja! Jättefin färg till dig också. Hoppas du kvicknar till med Bisolvonen och ha en mysig kväll!

    Kram

    SvaraRadera
  14. Linaplina - Tack så mycket :) Ja nu får det här gärna gå över! Vill ut och njuta av det fina höstvädret! Kanske imorgon :) Kram o trevlig helg!

    Tigern - Tack :D Nä den får vara kvar :) Bisolvonen smakar apa så jag hoppas det hjälper! Mysig kväll på dig med! Kram

    SvaraRadera
  15. Klänningen är ju tok-fin på dig! Färgen är underbar! En klar keeper:) Kram

    SvaraRadera