Powered By Blogger

måndag 17 oktober 2011

Jag tror banne mig jag är mätt!

Jag kommer inte på en enda Molly just nu som jag vill ha?! Och det var ju inte en dag för tidigt! Och inte så konstigt heller! Har snart köpt hela höstens Mollykollektion ;P

Idag kom den här:

Merino dress i dark lila.
Den ser lite mer bulltantig ut på mig men jag gillar den ändå!


Och med den ska jag ta det lugn ett tag och sätta lite punkt för shoppingen och njuta av det jag har, för hela garderoben är proppfull av godbitar som ska användas! Och den f-bannade vårkollektionen kommer ju snart!!

Jag ska försöka mig på en lite mer systematisk rensning som många andra här i Bloglandia gjort. Jag kanske inte dokumenterar det här på bloggen ( eller också gör jag det ) men jag ska gå igenom det jag har och känna efter lite... Innan jag agerar. Är lite för impulsiv både när det gäller inköp och utrensning.

Ja vi får se hur det här går men när jag tänkt och sorterat färdigt kommer det ett litet genomtänkt till saluinlägg :)) Hrmmm... eller nåt ; ))

Ha en skön kväll i höstmörkret!
Kram!

10 kommentarer:

  1. Det måste kännas rätt skönt att vara färdigshoppad på Mollys, det händer inte direkt ofta:)
    Jag måste se över om det är något jag behöver, men jag tror jag är klar snart. Det känns som garderoberna ekar då jag såld så mycket:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hilde - Får väl se hur länge det håller i sig ;) Jag har också sålt mycket men mycket har också hittat hit :) Men nu räcker galgarna till så det går åt rätt håll! Kram

    SvaraRadera
  3. Hihi. Här är en till som är färdig... ja. Jag tror faktiskt det..:-D
    Kramar i massor och trevlig kväll

    SvaraRadera
  4. Lingon - Ja det känns faktiskt lite konstigt! Men också lite skönt :) Ha en go kväll du med! Kramar!

    SvaraRadera
  5. Jag är nästan färdig men behöver sälja mer :)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Men vad fin! Härligt att vara mätt! Här ska både St Anton Pink och Avoriaz Blå åka tillbaka =( Måste hitta en bra mörkblå kofta......men vart? =(

    Ja, i din garderob skulle man vilja kika innan den bloppisen åker ut på bloggen ;-)

    Lunch på torsdag?

    SvaraRadera
  7. Vilken skön känsla! Jag känner faktiskt lite likadant, men har inte uttalat det högt för mig själv än :-) Har dock inte behov för att sälja något tror jag. Tyvärr.

    Kram och god kväll!!

    SvaraRadera
  8. Naimiez - Nattugglan här! Vaknade mitt i natten :/ Ja merinon är jättefin framförallt färgen :) Jag kanske kan visa upp sådant som jag är osäker på och få era synpunkter eller nåt!

    Tråkigt med Avoriazen och st Anton! Var den blå större än den svarta? Köper sällan blått och har ingen koll på det.

    Gärna lunch på torsdag :) Ringer du eller smsar glömde spara ditt nummer o nu hittar jag det inte!
    Kram

    Tigern - Kul att du är tillbaka! Ja det är skönt :) Om det dyker upp något gammalt span på tradera så kanske jag slår till och vårens kollektion lär väl framkalla ett och annat sug :) Men ska försöka ta det lugnare denna gång! Kram o hoppas du sover gott!

    SvaraRadera
  9. Krya på dig! Nja, koftorna kändes inte som jag....kändes som släp och anton fick mig att känna mig gravid igen....letar vidare =)

    Kram!

    SvaraRadera