Powered By Blogger

måndag 17 oktober 2011

Måndagens

Ja här har jag gått och väntat på att mögelsanerarna ska dyka upp! Har ringt och ingen svarar och jag blir galen snart! vad är det för dålig stil! Hade jag bott i Staterna hade jag stämt dem!! Eller kanske inte men grinig är jag!

UPPDATERING: Under tiden jag skrev det här ringde mögelgubben och sa att han hade förhinder och att han lagt en lapp i min brevlåda! Det är bara det att han lagt den i FEL brevlåda! Jaja imorgon kommer han :)

Nu skiter jag i dem en stund och går ut i den friska mögelfria luften! Och så ska jag ta mig en rejäl kaffe någonstans, sen kanske jag är lite vänligare i sinnet :) 

Här är dagens!

Twiddle jacket, Carcais sjal och Hunter.


Var tvungen att ta med en bild på den fina ryggen fast jag gjort det hundrafemtielva gånger redan :)


St. Anton kofta ( slog till på den med :)), Hunkydory tunika/klänning,
assymetri någonting... Och jättesköna och inte för små ( upptäckte att nästan alla mina byxor var för små häromdan ) byxor från Mos Mosh. Helt vanliga enkla typ stretchjeans i snygg slitning.



Om ni undrar vad det är för bråte som står i bakgrunden är det mitt gamla köksbord som ska ner till källaren, någon gång, helst detta året!

Ha en härlig måndag : )
Kramar!

4 kommentarer:

  1. Gaaah vad jobbigt när de ska komma och så blir det inte. Men i morgon hoppas jag de kommer och fixar allt hos dig så du kan sova lugnt igen.

    Fin är du och är bara inte twiddlen underbar? Jag älskar min, men det krympte någon liten cm i tvätten tror jag.. :-D :-D

    Kramar och ha en fin kväll!
    L

    SvaraRadera
  2. Lingon - Ja urk! Tur att jag inte jobbar just nu så jag har all tid i världen att gå och vänta ;)) Nu är det på G iaf :) Twiddeln blir jag bara mer o mer kär i :D Så snygg och perfekt höstjacka innan det blir för kallt. Får hoppas den inte krymper i ärmarna för de är redan lite korta! Kramar och fin kväll på dig med!

    SvaraRadera
  3. Klart du skulle ha en St Anton! Mitt bästa köp i höst:) Kram

    SvaraRadera
  4. Linda - Ja den kommer jag använda mycket! Även till sommaren så härlig kvalité :) Kram

    SvaraRadera