Powered By Blogger

fredag 19 oktober 2012

Lilla Luna

Idag var jag hos en ny frisör och fick chokladfärgat hår. Kom på när jag satt med färg i håret att jag bara ätit en macka under dagen och blev så där vrålhungrig att jag associerade allt med något ätbart. Nöjd är jag i alla fall och mätt - av pizza och choklad :p och ett glas rött på det. Ordningen är återställd.

Men. När jag kom till salongen - och vilken salong sen  - så möttes jag av lilla Luna som satt mitt på golvet mellan fåtöljerna och stal mitt hjärta med en gång... En liten korsning mellan cockerspaniel och pudel och så himla mysig. Hon satt hos mig länge och ville bli kliad bakom örat och i mittbenan :)

Ja jag blev kär i lilla Luna och om jag ska ha en hund så blir det en sån.



Hårsalongen ligger i ett gammalt kapell och är skitläcker inuti med maffiga pelare och stuckaturer. Den här bilden blev mörk men man ser lite ändå.


Det hann bli mörkt innan jag kom hem och fick moffat i mig lite mat också. Så jag besparar er bilden när jag ligger i sängen och ser helt depraverad ut. Visar en bild imorgon istället

Ha en skön fredag!
Kramar!

11 kommentarer:

  1. Vad spännande med håret. Luna ser ut att vara en riktig guding, så jag förstår att du blir sugen. Undrar vad dina pälsbollar skulle säga?
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag blev jättenöjd! Vi har en plan för håret nu så det är inte klart än :) Ska växa lite till. Haha...Inte gilla :)) I början iaf men de ( Loui o Grizzly) är uppväxta med hund. Maja däremot som blev överfallen av en hund när hon var liten och hade nog fått en chock så det är inte aktuell just nu.

      Radera
    2. Kram skulle det vara med :)

      Radera
  2. Så söt hon är och det ska bli kul att se håret i morgon. Jag vill också ha husdjur. .) :)
    Kramar och ha en skön mysig kväll

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja hon stod där alldeles själ medan matte klippte håret på en kund. Så mysig hund :) Så mysigt med husdjur men man blir också låst. Men har man folk omkring sig som kan passa dem när man ska hitta på något så är det helt klart värt det :) Kramar och ha en mysig dag! Här är det jämngrått :/

      Radera
  3. Den salongen vill jag höra mer om..o se resultatet förstås! Kram så länge

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut :) Qoumodo heter den och ligger i Vasa, Rekommenderas verkligen! Kram

      Radera
  4. de är så söta den korsningen, har sett en typ ljusbrun blandning och det är som du säger, även med djur som inte behöver gå ut, blir man ju låst. Jag skulle såå gärna vilja ha hund igen, men det går bara inte nu och det är bara att acceptera. Spännande med håret och Luna är ju ett superfint namnm. Klem i solen, hoppas ni har det fint idag, vi ha strålande sol och varmt.

    SvaraRadera
  5. Ja helt ljuvlig! Ja precis, hade redan katt när jag skaffade Loui och Grizzly så jag var redan låst men det var enklare när jag hade utekatter. Nu funkar det också tack vare barnen. Var sak har sin tid tror jag :) Jättevackert namn och jag är själv lite nyfiken på hur håret ser ut i dagsljus :)) Här är det jämngrått och regnigt men jag ska ut ändå! Ha det gott! Kramar

    SvaraRadera
  6. Å vad spännande med ny färg på håret! Salongen verkar pampig minst sagt! Gulligt att lilla Luna får följa med matte till jobbet! Vi har ofta skojat om att Smulan, vår vita Lagotto som är hussehunden. Sätta på henne en sköterskemössa o vara med husse på jobbet, det skulle hon älska fast utan mössa då förstås.
    Hoppas du får en fin lördag att njuta av!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är alltid kul :) Nu är det inte så jättemörkt i dagsljus men jag trivs i den. Så kul med hund på det viset att man kan ta med dem på ett helt annat sätt än med katter. Haha.. ja hon skulle säkert stormtrivas på sjukhuset, patienterna med :) Kramar och fin lördag på dig!

      Radera