Powered By Blogger

söndag 28 oktober 2012

MVG

Idag var det dags för en premiärtur med nya walkingskorna. Och det gick som en dans! Skorna var supersköna att gå i och det kändes i lite andra muskler än vanligt så det här blir nog bra :) De är dessutom gjorda i skinn och Gore-tex så de kommer funka hela vintern hoppas jag.

Puma bodytrain GTX LS heter de och säljs till kampanjpris på Intersport just nu ( halva priset :)) Finns med rosa sulor också.


Vädret får högsta betyg också. Var helt underbart ute idag och dessutom verkar min bautaförkylning som jag hade på G flytt sin kos! Fantastico! Det är jag inte bortskämd med - peppar, peppar!
Kanske kan det vara så att det var de här hälsokostpillren som hjälpt till lite. Köpte dem på Apoteket som rekommenderade dem och eftersom min förkylning tog sådan vändning (hade spränghuvudvärk, rinnsuva, ont i örat och ont i halsen. Nu har jag bara lite ont i huvudet och är lite snuvig) så kan det vara värt att prova.


Det finns en hel del kvar på min bloppis. Har sänkt priserna lite på en del plagg så passa på! Du kommer till bloppisen HÄR!

 Ha en härlig söndag!
Kramar!









12 kommentarer:

  1. Men, har ni fint väder? Ingen snö? Här snöar det jätteflinger.
    Vad bra att skorna var goa att ha på sig:)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. JA vi har strålande väder här idag :) Solsken men kallt. Skorna var super! Kram

      Radera
  2. Tak for tippet Marie :-) Dejlig solskinsdag til dig :0)
    Kram Tina

    SvaraRadera
    Svar
    1. De rekommenderas verkligen! Härlig dag och kväll på dig med :) Kram

      Radera
  3. Hjälp, jag får hålla i knapptryckar fingret, jackan ser gosig ut..nu är jag ju inte den bruna tyen men insidan vill jag gärna ha =)
    O vilket tillbud när nu reflexen ingår! Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha.. Skulle aldrig sälja den om den varit lagom, jättegosig :) Ja men visst ;)) Kram

      Radera
  4. Så skönt, vi har också haft kalasväder. FAsen att jeansen inte är mindre, då hade jag klippt till direkt. Klem och fortsatt fin söndag

    SvaraRadera
  5. Underbart med sådana här dagar. Ja vad synd! Kramar och fin söndag på dig med.

    SvaraRadera
  6. Det har varit kalasväder här med i dag:) Kallt men soligt och fint! Såna piller kanske jag med skulle behöva......Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt! Idag ösregnar det här :/ Ja det skadar inte att testa. Men om man redan blivit riktigt kass kanske det inte hjälper... Kram och krya på dig!

      Radera
  7. Godmorgon,
    Härligt du hittade ett par sköna skor du kan gå i utan problem! Så halva priset, perfekt!!
    Det här soliga vackra vädret fortsätter dag efter dag här men fy så kallt på morgnarna..usch!
    Skall gå upp o göra mig klar för en lite runda med flickorna, sedan iväg till farbror doktorn. Hoppas få andra värkmediciner så jag slipper illamåendet hela dagarna..dessutom sådär stora vilket gör dom ofta kommer upp lika fort jag försökt svälja dom, haha.. Sist pratade han om plåster, får se vad han hittar på den här gången. Ibland känner jag mig som en försökskanin, du vet..testa det här, eller det här..puh vad jobbigt när man inte tål allt som ges.
    Bidde långt, sorry för det!
    Hoppas din dag blir bra!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var ju perfekt! Skönt att ni har sol. Här är det riktigt regn och rusk väder. Hoppas verkligen att läkaren hittar en medicin som funkar för dig. Jobbigt att känna sig som en försökskanin...Hoppas du kan njuta lite av solen! Kramar

      Radera